17 éves korában meghalt a népszerű beauty influenszer

Szörnyű, ami történt.

17 éves korában meghalt a népszerű beauty influenszer

Szeptember 6-án vasárnap a saját szobájában találtak rá holtan Ethan Petersre, akit a világ ethanisupreme néven ismert. A népszerű beauty influenszernek rengeteg követője volt, több mint félmillió embert érdekeltek a sminkes tanácsai és az elképesztő fotói.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ethanisupreme (@ethanisupreme) által megosztott bejegyzés, Jan 25., 2020, időpont: 2:07 (PST időzóna szerint)

Apja, Gerald Peters erősítette meg a Fox Newsnak fia halálát, ő találta meg a 17 éves fiatalt a szobájában, és ő mondta azt is, hogy feltehetően drogtúladagolás miatt hunyt el a fia.

„Semmi mást nem akart, csak másokat inspirálni, nevettetni és kitolni a határokat mindenki, főleg a fiatalok számára ebben a sokszor közel sem elfogadó világban. Egy kedves lélek volt, aki mindenkit elfogadott a maga valójában” – mondta Gerald Peters.

Ethanről a barátja, a szintén influenszer Ava Louise is megemlékezett Instagramon:

“Ő itt a világon a legjobb barátom. Ő volt az egyetlen, akivel hónapokig beszéltem. Egyedül voltam és szenvedtem, de Ethan segített. Ott volt velem a születésnapomon két héttel ezelőtt is, és hálát adok, amiért vele tölthettem. A múlt éjjel beszéltünk utoljára Facetime-on, nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen rövid ideig tartott!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ava Louise (@avalouiise) által megosztott bejegyzés, Szept 5., 2020, időpont: 4:56 (PDT időzóna szerint)

Ava hozzátette még, hogy soha nem érezte magát ilyen borzalmasan mint most, mert egy nagyon fontos embert veszített el, egy olyan embert, aki sokkal több volt annál, mint amit mutatott magából online.

Még több

Sztárhírek