Angelina Jolie valósággal dühöng Brad Pitt húzása miatt

Borítékolható volt a színésznő kifakadása.

Angelina Jolie valósággal dühöng Brad Pitt húzása miatt

Hiába nincsenek együtt évek óta, elég nyilvánvaló az elhúzódó válásból, hogy Angelina Jolie még mindig nem tudta elengedni egykori szerelmét, Brad Pittet. Aki valószínűleg tisztában volt vele, mennyit kockáztat azzal, ha Angelinával közös kastélyukba viszi romantikázni új szerelmét, a német modellt, Nicole Poturalskit.

Márpedig a pár a dél-franciaországi luxusotthonban pihent, ami már csak azért is meghatározó Angelina és Brad szerelmét illetően, mert a két híresség itt házasodott össze még 2014-ben. Nos, akik arra fogadtak, hogy a színésznő valósággal összeomlik, majd dührohamban tör ki, amint tudomást szerez erről, igazuk volt…

„Angelina remélte, hogy a rengeteg nyári csatározás után képesek lesznek majd megbékélni egymással, de erre most esély sincs” – árulta el egy névtelen forrás a Mirrornak. „Nagyon felhúzza, hogy Brad ennyire nyilvánvalóan utazgat Európában új barátnőjével együtt, ahelyett, hogy mindezt sokkal diszkrétebben kezelné. Ezt pedig csak tovább tetézi az a tény, hogy elvitte őt a közös otthonukba, ami ráadásul az esküvőjük helyszíne is volt.” – szögezi le a bennfentes. Brad gesztusa így kizárólag egyetlen dologhoz volt elég: hogy még jobban elmérgesedjen az egyébként is évek óta tartó válási procedúra.

Még több

Sztárhírek