Britney Spearst a pasijának kellett megvédenie

Igazi lovag, nem semmi, ahogy kiállt a párjáért!

Britney Spearst a pasijának kellett megvédenie

Britney Spears pasija, Sam Asghari nagyon kiakadt egy Insta komment miatt, amit egy Kelly Oxford nevű írónő hagyott az énekesnő egyik posztja alatt. A szerelmes srácot ez dühítette fel:

„Ez a fiók mostanra túl ijesztővé vált számomra” – kommentelve a nő, aki ezzel nyilvánvalóan arra utalt, hogy egyetért azokkal, akik szerint Britnek komoly mentális problémái vannak, ami miatt nem kéne hagyni, hogy használja a közösségi médiát.

Sam ezt képtelen volt szó nélkül hagyni, ezért hosszú válasz-kommentben küldte el melegebb éghajlatra Kellyt, akit ráadásul Karenre keresztelt át. Utóbbi elég komoly sértés, az Egyesült Államokban azokat a nőket hívják, vagyis inkább csúfolják Karennek, akik különböző összeesküvés-elméletekben (oltásellenesség, laposföld hívők, a koronavírus kamu stb.) és hasonló butaságokban hisznek.

„Mi olyan ijesztő abban, hogy ő a világ legnagyobb szupersztárja (önazonos, vicces, alázatos), anélkül, hogy azzal foglalkozna, mit gondolnak mások? Több olyan emberre van szükségünk, mint ő és kevesebb Karenre. Amúgy az Instagram 10 éve installált egy gombot, amit megnyomhatsz, hogy kikövesd az oldalát!” – írta Sam.

Ilyen egy igazi hősszerelmes, igaz?

Még több

Sztárhírek