Ez lenne Meghan igazi célja?

Kiderült, mire vágyik a legjobban Harry herceg felesége.

Ez lenne Meghan igazi célja?

Nemrég derült ki, hogy Harry és Meghan aláírt a Netflix streaming szolgáltatóval egy 112 millió font értékű szerződést, aminek értelmében a jövőben közös produkciókat fognak gyártani. Annyira komoly a dolog, hogy az ex-royalok már filmes céget is alapítottak, ez az MWX nevet kapta, ami vezetéknevükre a Mountbatten-Windsorra utal.

Emellett korábban létrehoztak egy jótékonysági alapítványt, az Archwell-t, amit állítólag a Netflix fog támogatni ezentúl, bár az egyelőre nem derült ki, hogy hogyan és milyen mértékben.

A Mail on Sunday magazinnak azonban sikerült a témában megszólaltatnia egy bennfentest: Meghan egyik régi barátja azt mondta a lapnak, a színésznőnek továbbra is egyetlen dolog lebeg a szeme előtt – Oscart akar nyerni.

„Egy Oscar-díj az, amit Meghan mindig is akart. Amikor 7 éves volt, a tükör előtt egy hajkefével próbálta el a köszönőbeszédet. Az aláírását is sokat gyakorolta, hogy könnyedén menjen neki az autogramok osztogatása. (…) A totális álma, hogy elérje az EGOT-ot, vagyis, hogy nyerjen egy Emmyt, Grammyt, Oscart és Tonyt” ­– árulta el név nélkül az illető.

Netflix révén Oscart nyerni akár még sikerülhet is, az ugyanis korábban összejött az Obama házaspárnak is. Az amerikai gyáregység című dokuval, ami mögött ők álltak, 2020-ban lett Oscar-díjas.

Még több

Sztárhírek