Hoppá: bepasizott a Riverdale sztárja

Ideje volt már a szakítás után!

Hoppá: bepasizott a Riverdale sztárja

Mielőtt a Riverdale álompárja, Lili Reinhart és Cole Sprouse szakítottak, egy másik szuper páros, a Veronicát és Reggie-t alakító Camila Mendes és Charles Melton törték össze a sorozat rajongóinak szívét.

Cami és Charles állítólag még 2017 nyarán jött össze, de a kapcsolatukat csak egy évvel később tették hivatalossá, azonban nem sokkal az évfordulójuk után szakítottak. Bár a színészek azóta sem erősítették meg nyilvánosan a dolgot, a social média jelenlétük azért eléggé árulkodott a hír valóságtartalmáról.

Május óta pedig azt pletykálják, hogy a színésznő továbblépett és új szerelme van a fotós Grayson Vaughan személyében. Ezt azonban eddig nem erősítették meg. Most viszont végre hivatalos: Camila és Grayson egy pár! Erre pedig a sztár Instagramjára feltöltött cuki, ölelkezős-csókolózós fotója a bizonyíték:

View this post on Instagram

that long distance kind of love 🤍

A post shared by camila mendes (@camimendes) on

„Távkapcsolat-típusú szerelem 🤍”– írta a kép alá a színésznő, ahol épp egy magángép előtt állnak a pasijával. Az, hogy a Riverdale jelenleg Kanadában forog, elég jól megmagyarázza, miért kell most a párosnak megküzdenie a távolsággal. Ez pedig elvileg azt jelenti, hogy Cami és Grayson egészen karácsonyig nem láthatják egymást. De hát mire valók a magángépek, nem?

View this post on Instagram

any day will do fine

A post shared by @ graysonvaughan on

Cami új pasijáról egyébként azt lehet tudni azon kívül, hogy fotós – a Riverdale másik sztárjáról, KJ Aparól is készített már képeket –, hogy korábban modellként is dolgozott. Plusz a 28 éves srác nemcsak a sori színészeivel, hanem más celebbekkel is elég jóban van. Az Insta-követői között olyan neveket láthatsz, mint Gigi Hadid, Margaret Qualley vagy Kaia Gerber.

Még több

Sztárhírek