Robert Pattinson nélkül is folytatják a Batman forgatását?

Nem gátolja a stábot, hogy a színész koronavírusos lett?

Robert Pattinson nélkül is folytatják a Batman forgatását?

Múlt héten jött a hír, miszerint alighogy elkezdődött a The Batman forgatása a járvány okozta kényszerszünet után, ismét le kellett állniuk: Robert Pattinson COVID-tesztje ugyanis pozitív lett.

Azt sajnos nem lehet tudni, hogy Rob csak hordozója a vírusnak, vagy a betegség tüneteit is mutatja, az viszont biztos, hogy a színész az eredmény után azonnal karanténba vonult, és jelenleg is ott tartózkodik. A Daily Mail viszont úgy értesült, hogy ennek ellenére a The Batman munkálatait tovább folytatják a főszereplő nélkül is, mivel a film rendezője, Matt Reeves nem akarja megkockáztatni a jelentős költségeket, ami a szüneteléssel járna. A két hét kiesés pedig csak tovább növelné az alapból három hónaposra tervezett maradék munkát.

„Minden, amit le lehet forgatni Pattinson nélkül, azt most fel is veszik. Így több jelenetet is a testdublőrével készítenek el. A cél, hogy a lehető legtöbb anyag meglegyen, mielőtt Robert visszatér. Reméljük, a többi színész nem kapta el a vírust”– közölte a magazin egy forrásuk infóit.

Most azonban a filmes lap, a Variety megcáfolta mindezt, mivel „a stúdió belső emberei tagadták a Daily Mail értesüléseit.” Eszerint a valós helyzet a következő: stábtagok ugyan továbbra is építik a díszletet és a kellékeket a Warner Bros. londoni stúdiójában, de mindenki, aki Robbal érintkezett, karanténban van.

A produkció tehát addig is kutat  azok után, akik még kapcsolatba kerültek a sztárral. Így nem valószínű, hogy a forgatás valóban újrakezdődik a két hetes karantén-periódus alatt – ha minden jól megy, majd csak utána izzítják be újra a kamerákat.

Még több

Sztárhírek