Végre kiderült, miért kapott új eljegyzési gyűrűt Meghan

Nem azért történt csere, mert nem tetszett neki.

Végre kiderült, miért kapott új eljegyzési gyűrűt Meghan

Harry herceg még 2017-ben kérte meg szerelme, Meghan Markle kezét, aki azonnal igent mondott. Nem is csoda, hiszen a royal elképesztően szép gyűrűt húzott elő a zsebéből: sárgaarany foglalat, hatalmas, Botswana-ból származó gyémánt középen, valamint két kisebb kő Diana hercegnő hagyatékából az oldalain.

Mivel a gyűrű egyszerűen meseszép volt, mindenki nagyon meglepődött, amikor Meghan egy évvel később, 2018-ban már egy másikkal mutatkozott. Később kiderült, nem csere történt, csak egy kis feljavítás. Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyvében írta le, Harry herceg úgy érezte, lenne még hová alakítani a csodás ékszert. Ezért a gyűrű gyémántokkal kirakott foglalatot kapott.

2019-ben a herceg újabb ékszercsodával lepte meg Meghant, első házassági évfordulójukra készíttetett egy gyémántokkal kirakott eternity gyűrűt, ami a szerelmüket, illetve szerelmük gyümölcsét a kis Archie-t szimbolizálja.

Harry herceg egyébként tényleg nagyon fontosnak tartja, hogy feleségét mesés ékszerekkel árassza el, az eljegyzésükkor a következőket nyilatkozta a BBC-nek:

„A gyűrű természetesen sárgaarany, mert ez Meghan kedvence, a fő követ magam szereztem be Botswana-ból, a két kisebbet pedig édesanyám ékszerkollekciójából vettem, hogy biztos lehessek abban, ő is velünk tart ezen az őrült utazáson együtt” – mondta. Ugye, milyen elképesztően cuki?

Még több

Sztárhírek