Ezért hiszi azt mindenki, hogy Khloé Kardashian terhes

Az ott egy gömbölyödő pocak lenne?!

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Khloé Kardashian terhes

Khloé Kardashiant nagyon sokan szeretik és féltik, éppen ezért a fanok nem voltak odáig, amikor kiderült, a sztár újra összejött kislánya apukájával, a hűtlenségéről elhíresült Tristan Thompsonnal. Szerelmük állítólag tavasszal, a karantén alatt lángolt fel újra, amikor közös gyermekük, True miatt összeköltöztek a celeb kaliforniai otthonában.

Egy bennfentes szerint júniusra vált egyértelművé, hogy újra együtt vannak, az illető a People magazinnak a következőket mondta akkor:

„Khloé imád körülötte lenni. Tristannak True-val is nagyon jó a kapcsolata. És Khloéval is szuperül kijönnek, aki rettentően boldog. Olyan, mintha egy buborékban élnének, Khloé pedig nagyon élvezi ezt” – kotyogta ki az ismerős.

Most úgy tűnik, a pár kapcsolata elképesztő tempóban fejlődik, Khloé legfrissebb Insta-posztja ugyanis arról árulkodik, a híresség ismét várandós. Legalábbis a legtöbb rajongó így gondolta a sztár képe alapján.

Khloé a fotón a tengerparton, a naplementében áll, fekete strandruhát visel, ami olyan, mintha egy aprócska pocakot takarna.

Te hogy látod, szerinted is terhes a Kardashian-lány?

 

View this post on Instagram

 

Happy Labor Day

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Sep 7, 2020 at 4:22pm PDT

Bár a fanok biztosak a dolgukban, a sztár egyelőre nem erősítette meg a gólyahírt, igaz, nem is cáfolta…

Még több

Sztárhírek