Justin Bieber elárulta, mi tette tönkre az előző kapcsolatait

Ebbe bukott bele Selena Gomez mellett is.

Justin Bieber elárulta, mi tette tönkre az előző kapcsolatait

Lassan már a Jelena rajongók is kezdik belátni és elfogadni, hogy Justin és Hailey Baldwin szerelme kiállta az idő próbáját és a zenész srác tényleg sokat változott azért, hogy működjön a házassága. Közösen megkeresztelkedtek szerelmével és a vallásnak nagyobb teret engedve az életükben alakították ki saját szabályaikat.

Azonban a Biebs srác nem volt mindig ennyire hithű és inkább a botrányairól lehetett csak hallani. Ma már szinte hihetetlen, hogy Justin lesifotósokat ütött meg vagy ordítozott a rajongóival. Ő is pontosan tudja, hogy sokaknak éles lehet a váltás a két személyiség között és kicsit olyan, mintha nem is ugyanaz az ember lenne már. Pedig simán felvállalja a korábbi hibáit, sőt arra is rájött, hogy a szerelmi élete miért futott minden egyes alkalommal zsákutcába.

„Hagytam, hogy az egó és hatalom irányítson és a kapcsolataim itták meg ennek a levét. Tiszta szívemből vágyom az egészséges kapcsolatokra. Azt akarom, hogy az igazság és a szeretet motiváljon.” Egyébként Hailey is hasonló következtetésekre jutott és már nem hajlandó a múltja miatt lelkiismeret-furdalást érezni. Úgy tűnik tényleg új korszak kezdődött Justin életében és kiegyensúlyozottabb, mint eddig bármikor.

Még több

Sztárhírek