Károly herceg nem támogatja többé Harryt és Meghant

A royal család végleg elzárta a pénzcsapot.

Károly herceg nem támogatja többé Harryt és Meghant

Biztos emlékszel, hogy mikor Harry és Meghan az év elején bejelentették, hogy ki szeretnének lépni a királyi családból, a nyilatkozatukban az is benne volt, hogy ezután pénzügyileg sem akarnak majd függeni a royaloktól. Magyarán az volt a céljuk, hogy új életet kezdve saját lábra álljanak, és a saját pénzükből tartsák el magukat.

Ám ez a függetlenedés után nem valósult meg azonnal, az infók szerint ugyanis Károly herceg egy ideig még támogatta a párt a saját pénztárcájából. A legfrissebb hírek szerint viszont a kedves papa most hivatalosan is elzárta a pénzcsapot.

A Newsweek azt állítja, hogy Károly eddig a Cornwalli hercegségből származó bevételét osztotta meg a fiatalokkal, ám amikor kiderült, hogy Harry és Meghan megállapodást kötött a Netflix-szel, Károly úgy döntött, hogy nem utal nekik több pénzt. Ez pedig nagyon is érthető döntés, főleg, ha azt nézzük, hogy Harryék 50-100 millió dollár körüli összeget kaphattak a streaming szolgáltatótól.

De hogy még bonyolultabb legyen a történet, a palota belsős forrásai szerint a királyi családnak nem feltétlenül tetszik Harryék Netflix-ügylete. A páros ugyanis a függetlenedés után abban állapodott meg a royalokkal, hogy minden reklám és kereskedelmi célú üzletet csak úgy fogadhatnak el, ha azt előtte megvitatják a királynővel is.

A jelek szerint ez nem történt meg, úgyhogy azon sem csodálkoznánk, hogy a későbbiekben a Netflixes üzletből botrány alakulna ki…

Még több

Sztárhírek