Meghan és Harry ezzel a lépéssel végleg elvált a királyi családtól

Ez volt az utolsó szál, ami odakötötte őket.

Meghan és Harry ezzel a lépéssel végleg elvált a királyi családtól

Harry herceg és Meghan hercegné nagyon sok támadást kaptak idén tavasszal, amikor bejelentették, hogy szakítanak a királyi családdal és kisfiukkal, Archie-val együtt elhagyják Angliát.

A fanok egy része különösen azt nehezményezte, hogy a royalok korábban tömérdek mennyiségű közpénzt használtak fel arra, hogy felújítsák a London-közeli otthonukat, Frogmoe Cottage-t, ami már hónapok óta üresen áll… Úgy érezték, a hercegi pár cserben hagyta a briteket, a királyi családot, ráadásul a pénzüket is ész nélkül szórta.

Ezek a dolgok nagyon, de nagyon zavarták Harryt és Meghant is, ezért úgy döntöttek, az utolsó centig visszafizetnek mindent, amit Frogmore-ra költöttek. Először arról volt szó, hogy lehetőséget kapnak a havi törlesztésre, ha ebben állapodnak meg a bankkal, akkor 11 évig havi 7,2 millió forintnak megfelelő összeget fizettek volna be a brit államnak. Ők azonban gyorsan le akarták tudni a dolgot, ezért inkább kifizették egyben a hatalmas összeget.

A hírek szerint Harry nagyon megkönnyebbült, már nem érzi úgy, hogy adósa maradt a szülőföldjének, végre igazán szabadon élhet, úgy, ahogy mindig szeretett volna.

Ráadásul már az édesapjától, Károly hercegtől sem fogad el pénzt, azon ügyködik Meghannel együtt, hogy saját keresetük legyen. Jó úton járnak, hiszen nemrég aláírtak egy brutálisan jó szerződést a Netflix-szel, ami akár egy Oscar-díjhoz is hozzájuttathatja őket.

Még több

Sztárhírek