Vajna Timi koronavírusos: súlyos tünetekről számolt be

Külföldön kapta el a betegséget.

Vajna Timi koronavírusos: súlyos tünetekről számolt be

A sztárvilágot sem kíméli a vírus: Barta Sylvia, Hódi Pamela, Gáspár Laci, legújabban pedig Vajna Timi számolt be arról, hogy elkapta a betegséget. A Bors tudta meg, hogy mi a helyzet Andy Vajna özvegyével. A lap munkatársa kilátogatott Timi budai otthonához, ahol kaputelefonon keresztül beszélt vele: „Augusztus elején külföldön, egy születésnapi partin voltam, ahol ott voltak Andy barátai is. Az egyikükről később kiderült, hogy covidos. Tőle kaptam el én is” – mesélte Timi, akinek súlyos tünetei lettek a betegségtől.

Rettentően fájt a tüdőm, a mellkasom, a hátam, nagyon durva, erőteljes tüneteim voltak, iszonyúan fájt mindenem” – tette hozzá, és folytatta: „A szaglásom, az ízlelésem csak pár nappal ezután ment el.” De ez még nem minden: Timi annyira rosszul érezte magát, hogy mentőt akart hívni. A mai napig szenved a tünetektől, teljesen kifullad, bármit is csinál.

Az özvegy azt is elárulta, hogy már feloldották nála a karantént, de mégsem találkozik senkivel, mert csak negatív teszt után lehet biztos benne, hogy nem adja át senkinek a vírust. Szerdán fogják tesztelni, és amint kigyógyult a betegségből, vérplazmája adományozásával szeretne segíteni a súlyos állapotú fertőzötteknek.

Még több

Sztárhírek