Vilmos herceg megható nyílt levelet írt

Nagyon sokan megosztották már, annyira szívhez szóló.

Vilmos herceg megható nyílt levelet írt

Vilmos herceg kisfiúként nem a trónról álmodott, hanem arról, hogy egy napon pilóta lesz. Szerencsére ez a vágya valóra vált, először a brit hadseregben, majd a mentőszolgálatnál repült. 2015 és 2017 között az East Anglian Air Ambulance egyik pilótája volt, így számtalan életet segített megmenteni.

Az Egyesült Királyságban minden évben megrendezik a légi mentők tiszteletére az Air Ambulance Week-et, a herceg ennek apropóján megható nyílt levélben üzent volt kollégáinak.

„Mivel láttam azt a nagyszerű munkát, amit a légi mentő csapatok végeznek a frontvonalon és a háttérben, maximális tisztelettel adózom nekik. Függetlenül attól, hogy tagja vagy-e a kritikus esetekhez riasztott életmentő csapatnak, vagy mérnök vagy, aki biztosítja, hogy a csapat egy másodperc alatt bevethető legyen, vagy egy önkéntes, aki a szolgálat folyamatos működését segíti, az ország óriási hálával tartozik neked.

A COVID-19 kitörése mérhetetlenül nehéz kihívást jelentett minden mentőegység számára. A pandémia során alkalmazkodniuk kellett az újfajta munkamódszerekhez – miközben továbbra is döntő mentőövként szolgálnak azok számára, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Tapasztalatból azonban tudom, hogy a légi mentők közösségét nagyszerű szellem hatja át, ezért mindenkit arra biztatok, hogy továbbra is szánjon időt arra, hogy támogassa egymást a nehéz időkben” – üzente a herceg, aki érezhetően tényleg a saját tapasztalataiból merítette gondolatait.

Csoda, hogy Vilmos herceg a britek egyik kedvenc royalja?

Még több

Sztárhírek