Vilmos herceg megható nyílt levelet írt

Nagyon sokan megosztották már, annyira szívhez szóló.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos herceg megható nyílt levelet írt

Vilmos herceg kisfiúként nem a trónról álmodott, hanem arról, hogy egy napon pilóta lesz. Szerencsére ez a vágya valóra vált, először a brit hadseregben, majd a mentőszolgálatnál repült. 2015 és 2017 között az East Anglian Air Ambulance egyik pilótája volt, így számtalan életet segített megmenteni.

Az Egyesült Királyságban minden évben megrendezik a légi mentők tiszteletére az Air Ambulance Week-et, a herceg ennek apropóján megható nyílt levélben üzent volt kollégáinak.

„Mivel láttam azt a nagyszerű munkát, amit a légi mentő csapatok végeznek a frontvonalon és a háttérben, maximális tisztelettel adózom nekik. Függetlenül attól, hogy tagja vagy-e a kritikus esetekhez riasztott életmentő csapatnak, vagy mérnök vagy, aki biztosítja, hogy a csapat egy másodperc alatt bevethető legyen, vagy egy önkéntes, aki a szolgálat folyamatos működését segíti, az ország óriási hálával tartozik neked.

A COVID-19 kitörése mérhetetlenül nehéz kihívást jelentett minden mentőegység számára. A pandémia során alkalmazkodniuk kellett az újfajta munkamódszerekhez – miközben továbbra is döntő mentőövként szolgálnak azok számára, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Tapasztalatból azonban tudom, hogy a légi mentők közösségét nagyszerű szellem hatja át, ezért mindenkit arra biztatok, hogy továbbra is szánjon időt arra, hogy támogassa egymást a nehéz időkben” – üzente a herceg, aki érezhetően tényleg a saját tapasztalataiból merítette gondolatait.

Csoda, hogy Vilmos herceg a britek egyik kedvenc royalja?

Címkék: cuki légi mentők megható nyílt levél vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ez a személy az oka Bill Gates válásának

Ez a személy az oka Bill Gates válásának

Végre kiderült, a pár mely tagja kezdeményezte a válást, ahogy az is, hogy Bill Gates és Melinda egy bizonyos személy miatt tett pontot a kapcsolat végére. Nem, nem egy szerelmi háromszög áll a háttérben, hanem valami sokkal rosszabb.

Gal Gadot megerősítette, hogy megfenyegette őt Az Igazság Ligája rendezője

Gyűlnek a viharfelhők Joss Whedon feje felett, akiről kiderült, több színészt is megfenyegetett. Köztük van Az Igazság Ligájában Wonder Womant alakító Gal Gadot is.

Katalin hercegné szívszorító ígéretet tett

Eddig is Katalin hercegné volt a kedvencünk az angol királyi családból, ahogy olyan sokaknak, a következő történet pedig gyönyörűen alátámasztja, milyen fantasztikus ember a hercegné.

Fekete Dávidot saját felesége jelentette fel

Reginának minden oka megvolt rá, hogy gyermekei apját feljelentse, ez pedig csak még tovább súlyosbítja Fekete Dávid már egyébként is reménytelennek tűnő helyzetét.

Vilmos herceg és Harry herceg Diana kedvéért sem fognak össze

Hamarosan itt van Diana hercegnő 60. születésnapja, de a Harry herceg és Vilmos herceg közti viszály most már biztos, hogy aznap sem fog megoldódni.

Meghan Markle először szerepelt nyilvánosan az Oprah-interjú óta

Meghan Markle nem állt színpadra, videóüzenetben küldött fontos üzenetet, sőt, még a születendő kislányáról is beszélt.

Kendall Jenner rettegett, hogy meg fog halni

Kendall Jenner őszintén beszélt a mentális egészségéről, és fontos üzenetet küldött azoknak, akik nem veszik komolyan a küzdelmét a szorongással.

Híres csajok, akikkel Harry herceg kavart a házassága előtt

Úgy tűnik, Harry herceg bukik a celebekre, ugyanis Meghan Markle előtt is volt már jó pár híres barátnője.

A legrosszabb szerepek, amiket tehetséges színészek elvállaltak

Elképzelni sem tudjuk, hogy mi vehette rá az alábbi felkapott és tehetséges színészeket, hogy elvállalják életük legrosszabb szerepét.

Károly herceg Archie-n keresztül bünteti Harry herceget

Archie születésnapja kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Károly herceg és Harry viszályának a herceg unokája a legnagyobb vesztese.

Kulcsár Edinának elege lett a trollokból

Kulcsár Edina bombaformában van, de a trollok még ebbe is bele tudtak kötni, így nem csoda, ha Edinának elege lett: hosszú posztban fakadt ki az Instán.

Katalin hercegné titkos akcióba kezdett

Katalin hercegné csupa meglepetés: nagy csendben kiadott egy könyvet, a reklámozására pedig nem is választhatott volna menőbb módszert.

Minden eddiginél súlyosabb bűntettel vádolták meg Fekete Dávidot

Fekete Dávidot csalásért és sikkasztásért letartóztatták, ám most újabb részletek derültek ki a bűnözői hátteréről és vele együtt az eddigi legsúlyosabb bűncselekményére is fény derült.