Angelina Jolie szörnyen érzi magát Brad Pitt miatt

Soha nem fog véget érni kettőjük sztorija?

Angelina Jolie szörnyen érzi magát Brad Pitt miatt

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy Brad Pitt-nek új barátnője van, aki nem mellesleg szupermodell, Angelia Jolie-külsővel. A szerelmes színész nem titkolja boldogságát, az utóbbi napokban nagyon sokan látták együtt Nicole Poturalskival, aki amúgy 27 éves és egy gyermek anyukája.

Brad és Nicole először a párizsi reptéren bukott le, ott turbékoltak mindenki szeme láttára. Később pedig kiderült, a színész és exe, Angie közös kastélyába tartanak Dél-Franciaországba. Ez gyakorlatilag mindenki szerint nagyon kínos, pláne, hogy ezen a birtokon házasodtak annak idején össze. Ha ez nem lenne elég, Brad az utazásukat pont az Angie-vel való házassági évfordulójának idejére szervezte. Véletlen lenne? Aligha…

„Brad pontosan tudja, mit csinált azzal, hogy elvitte Nicole-t Miravalba a házassági évfordulójukon. Tudja, milyen reakciót váltott ki ezzel Angelinából. Csakhogy nem érdekli, ha kiakasztja. De számít rá” – mondta a US Weekly magazinnak névtelenül egy bennfentes.

Az illető hozzátette, Angelina Jolie nem érti, hogy tehette ezt vele a gyerekei apja, megalázónak tartja az egész szitut. A legnagyobb baja, hogy érthetetlen a számára, Brad miért teregeti ki ennyire a magánéletét, miért nem titkolja, kivel van jelenleg együtt.

Szerinted is ciki, amit Brad csinál az utóbbi időben?

Még több

Sztárhírek