Hivatalos: véget ért a Kardashian-show, itt a magyarázat

Rossz hírre kellett ébrednünk, egy korszak lezárult!

Hivatalos: véget ért a Kardashian-show, itt a magyarázat

Mintha csak tegnap lett volna, hogy egy Kim Kardashian nevű csajról kezdett el beszélni az egész világ, akinek 4 lánytesója is van, az anyukája pedig szó szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy lányából híresség legyen. Akkor még mindenki azt kérdezgette egymástól, hogy: jó, de ezek az emberek mivel foglalkoznak valójában?

Azóta már tudjuk, hogy az évek alatt igazi kultusz alakult ki a család körül, és azért híresek, mert ők A KARDASHIANEK.

Kim azonban néhány órával ezelőtt egy nagyon meglepő közleményt adott ki, amelyben közli a rajongókkal, hogy a „Keeping Up with the Kardashians” című valóságshow véget ér 14 év és 20 évad után.

„Nehéz szívvel hoztuk meg a családdal ezt a hihetetlenül nehéz döntést, de végül arra jutottunk, hogy elköszönünk a valóságshow-tól, aminek mindent köszönhetünk. (…) Most nem lennék az, aki, és egyikünk sem tartana ott, ahol, ha nincs ez a műsor, ami örökre megváltoztatta az életünket. (…) Az utolsó évad 2021 elején kerül majd adásba, reméljük, hogy nagyon fogjátok szeretni!
Hatalmas szeretet és hála,
Kim”

Bár az írásból nem derül ki, Kardashianek miért döntöttek a búcsú mellett, de a legtöbben úgy gondolják, hogy Kim és Kanye West elképesztően problémás és botrányos kapcsolata az, ami a végső lökést adta a családnak, hogy ideje véget vetni a műsornak…

Te mit gondolsz?

Még több

Sztárhírek