Katalin olyat mondott Vilmosra nyilvánosan, amire senki sem készült fel

A brit királyi családban nem szokás ilyeneket mondani, még akkor sem, ha csak halkan teszi valaki.

Katalin olyat mondott Vilmosra nyilvánosan, amire senki sem készült fel
Katalin hercegné és Vilmos herceg már közel tíz éve házasok, szóval nem kell meglepődni azon, hogy szeretik egymást és vonzódnak egymáshoz. A körülményekhez képest viszont mégis meglepő az, amit Katalin évekkel ezelőtt mondott, mert a brit királyi család annyira visszafogott és konzervatív, hogy még azt is szabályokhoz kötik, hogy a nők milyen színű körömlakkot viselhetnek magukon. Szóval Katalin egy ilyen környezetben mondta ki az egy nyilvános eseményen, hogy férjét szexinek találja az egyenruhájában. Igaz, ez még akkor történt, amikor csak jártak és a közelben nem volt az esküvő.
Természetesen a mondat nem hangosan, pláne nem egy mikrofon előtt hangzott el, azonban egy profi szájról olvasónak sikerült megfejtenie, hogy egy 2006-os eseményen Katalin az egyenruhás Vilmost nézve azt mondta:
„Imádom az egyenruhájában, olyan szexi!
Az tuti, hogy nem hibáztatjuk Katalint, a 2006-os Vilmos az egyenruhájában tényleg poszterre való látvány! A neten sajnos jelenleg nincs fent a kérdéses videó, de pár fotót azért tudunk mutatni arról, hogy Katalin mit látott.

US Getty Images

 

US Getty Images

Még több

Sztárhírek