6 alkalom, amikor Katalin és Meghan ugyanúgy öltöztek fel

Nézd meg, melyiküknek állt jobban ugyanaz a szett!

Kis piros

Katalin hercegné 2016-ban egy kanadai royal eseményen vett fel piros midi ruhát, mindössze néhány hónappal azután, hogy Meghan nagyon hasonlóban mutatkozott New York-ban.

US Getty Images

Éljen az élénk sárga!

Katalin hercegné egy wimbledoni látogatására választott sárga rucit, Meghan hercegné pedig nem sokkal az esküvője után mutatta meg, milyen jól áll neki is ez az árnyalat.

US Getty Images

Kék nyugalom

Meghan hercegné nem sokkal kisfia, Archie születése után bújt ebbe a csodaruhába, Katalin hercegnének pedig ez az egyik kék ruhája a sok közül, ugyanis imádja ezt a nyugalmat árasztó színt.

US Getty Images

Néha jöhet egy kis fekete

A királyi család tagjai nagyon ritkán viselnek fekete ruhát, hiszen a hagyomány szerint csak temetéseken vehetnék fel. Ennek ellenére Katalin hercegné néha bevállalja, royalsága előtt pedig Meghan is előszeretettel választotta.

US Getty Images

A csíkos mindig menő

Harry és Vilmos felesége is imádja a csíkosat, kimondottan sokszor viselnek ilyen mintájú ruhadarabokat. Persze Hollywoodban Meghan merészebb volt, ilyen ici-pici nacit ma már nem vehetne fel.

US Getty Images

Örök klasszikus: farmer és fehér póló

Katalin hercegné még 2005-ben viselt farmert és fehér felsőt, Meghan hercegné pedig 2016-ban, amikor először mutatkozott nyilvánosan együtt szerelmével, Harryvel.

US Getty Images

Még több

Sztárhírek