Bradley Cooper megint össze akar jönni az exével?

Az elmúlt évek egyik leghangosabb szakítása után épp a legcsendesebb kibékülés zajlana a háttérben?

Bradley Cooper megint össze akar jönni az exével?

Bradley Cooper elég drágán megfizetett a Csillag születik című film sikeréért. A mai napig vitatkoznak róla a fanok, hogy zseniális PR-fogás, vagy igazi vonzalom volt az alapja annak a kémiának, amit szinte tapintani lehetett közte és Lady Gaga között.

Mindenesetre Irina Shayk tavaly úgy döntött, 4 év után szakít gyermeke apjával, és nem kér a felesleges harmadik szerepéből. (Mert ugye teljesen mindegy, mi az igazság, elég megalázó, ha egy egész világ hisz a Gaga-Bradley shipben, miközben utóbbi a pasid.)

Időközben összehozták pletykák szintjén Jennifer Garnerrel is, miután a párról olyan fotók jelentek meg, melyek alapján lazán gondolhatnánk, hogy több van köztük barátságnál. A US Weekly informátora azonban a két híresség régi barátjaként elmesélte, felesleges elméleteket gyártani, mert szó sincs szerelemről, egyszerűen ezer éve bírják egymást.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy Bradley unatkozna szerelem-fronton: a Metro értesülései szerint ugyanis jó esély van arra, hogy újra megpróbálják Irinával. Erre pedig valamelyest rá is erősítenek azok a fotók, amik a párról készültek, amint egymást ölelik New York utcáin.

 

Fotók: Profimedia – Red Dot

Brad és Irina egyébként egy kis családi időt töltöttek együtt lányukkal, Lea De Seine Shayk Cooperrel, azt azonban nem tudni biztosan, hogy az ölelés a lehetséges újrakezdésnek szól, vagy annak, hogy szimplán a gyerek miatt maradt meg köztük a jó kapcsolat. Az azonban szinte biztos, hogy a színész sokkal nagyobb figyelmet szentel a jövőben a családjára, és sokkal kevesebbet a vörös szőnyeges, filmek és karrier körüli felhajtásra. De ez vajon elég lesz egy újrakezdéshez?

Még több

Sztárhírek