Hirtelen véget ért Erzsébet királynő nyaralása

Ezért döntött úgy, hogy elég volt ennyi.

Hirtelen véget ért Erzsébet királynő nyaralása

A koronavírus-járvány a 94 éves Erzsébet királynő életére is komoly hatással van, az uralkodó vidékre, a skóciai Balmoralba menekült a veszély elől. Most azonban váratlanul úgy döntött, három héttel korábban elutazik onnan, hogy együtt lehessen férjével, a 99 éves Fülöp herceggel a sandringhami Wood Farmon.

A királyi pár azért döntött így, mert tavasszal kimondottan jót tett a házasságuknak, hogy a karantén miatt a korábbinál sokkal több időt tölthettek együtt, most újra közelebb kerültek egymáshoz.

Bennfentesek szerint Erzsébet királynő egy hónapot fog a farmon élni, ezután a közeli Windsor-kastélyba költözik télire. Az udvar éppen ezért azon dolgozik, hogy addigra ki tudjanak alakítani a két birtok között egy biztonságos „buborékot”, amelynek segítségével Erzsébet és Fülöp a járvány ellenére is találkozhat.

A royalok szerelme és házassága egyébként legendásan szép és erős, ez persze nem jelenti azt, hogy ne küzdöttek volna különféle problémákkal. A királynő szülei például rangon alulinak tartották Fülöpöt és csak később fogadták el, a herceget pedig az viselte meg, amikor álmai asszonyát királynővé koronázták.

A nehézségek ellenére kitartottak egymás mellett és a mai napig szeretik egymást, amit a fenti sztori is igazol.

Még több

Sztárhírek