Hirtelen véget ért Erzsébet királynő nyaralása

Ezért döntött úgy, hogy elég volt ennyi.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hirtelen véget ért Erzsébet királynő nyaralása

A koronavírus-járvány a 94 éves Erzsébet királynő életére is komoly hatással van, az uralkodó vidékre, a skóciai Balmoralba menekült a veszély elől. Most azonban váratlanul úgy döntött, három héttel korábban elutazik onnan, hogy együtt lehessen férjével, a 99 éves Fülöp herceggel a sandringhami Wood Farmon.

A királyi pár azért döntött így, mert tavasszal kimondottan jót tett a házasságuknak, hogy a karantén miatt a korábbinál sokkal több időt tölthettek együtt, most újra közelebb kerültek egymáshoz.

Bennfentesek szerint Erzsébet királynő egy hónapot fog a farmon élni, ezután a közeli Windsor-kastélyba költözik télire. Az udvar éppen ezért azon dolgozik, hogy addigra ki tudjanak alakítani a két birtok között egy biztonságos „buborékot”, amelynek segítségével Erzsébet és Fülöp a járvány ellenére is találkozhat.

A royalok szerelme és házassága egyébként legendásan szép és erős, ez persze nem jelenti azt, hogy ne küzdöttek volna különféle problémákkal. A királynő szülei például rangon alulinak tartották Fülöpöt és csak később fogadták el, a herceget pedig az viselte meg, amikor álmai asszonyát királynővé koronázták.

A nehézségek ellenére kitartottak egymás mellett és a mai napig szeretik egymást, amit a fenti sztori is igazol.

Címkék: erzsébet királynő fülöp herceg járvány karantén koronavírus nyaralás wood farm

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Mihalik Enikő teljesen pucér fotót posztolt

Mihalik Enikő teljesen pucér fotót posztolt

Kedvenc modellünk nem lett prűdebb, mióta kisbabát vár – Mihalik Enikő ugyanis kerekedő pocakkal is úgy döntött, ledobja a textilt, és lazul egy jót a természetben.

Színészek, akiket megfenyegettek egy szerep miatt

Nem semmi, mit kell kiállnia annak a színésznek, aki bevállal egy igazán gonosz és megosztó karaktert a képernyőn. Te elhiszed, hogy vannak ilyen őrült rajongók?

Oscar Isaac és Ethan Hawke Budapesten, a Margit-szigeten bandáznak

Meríts lendületet ebből a két szívdöglesztő sztárból, Oscar Isaac és Ethan Hawke ugyanis Magyarországon forgat, és előszeretettel róják a szigetköröket.

Így teltek Fülöp herceg utolsó pillanatai

Nagyon meghatóan nyilatkozott Fülöp herceg életének utolsó perceiről Zsófia wessexi grófné.

Mádai Vivien elköltözött otthonról kisfiával

A válófélben lévő műsorvezető élete talán legnehezebb időszakát éli át, miután kisfiával együtt elköltözött csodás családi otthonukból, Mádai Vivien azonban a nehézségek ellenére is próbál erős maradni és kitartani.

Harry herceg élete legkínosabb találkozásán eshetett át családjával

Tegnap érkezett meg Angliába a gyászoló Harry herceg, egy hónappal azután, hogy nem kifejezetten szép dolgokat mesélt családjáról a hírhedt Oprah-interjúban.

Fotón a bizonyíték, hogy Jennifer Lopez már nincs együtt vőlegényével

Néhány hete még arról számoltak be a lapoknak, hogy minden erejükkel próbálják megmenteni kapcsolatukat, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez és Alex Rodriguez már nincsenek együtt.

Megdöbbentő, mennyit változtak a Marvel dögös sztárpasijai 20 év alatt

Nem fogod elhinni, mennyire másképp nézett ki Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., vagy Chris Evans 15-20 évvel ezelőtt! Nézd meg a Marvel szexi színészeinek előtte-utána fotóit!

Nem fogod kibírni zokogás nélkül Károly herceg búcsúját Fülöptől

Károly herceg és testvérei egy megható videóban búcsúztak el az apjuktól, Fülöp hercegtől.

Henry Cavill többé nem szingli

Henry Cavillnek új barátnője van, a lányt pedig maga a színész mutatta be az Instagramján.

Harry herceg minél előbb Angliában akar lenni

Harry herceg amint lehet vissza akar térni Angliába, hogy a családjával lehessen Fülöp herceg temetéséig. Már csak az a kérdés, hogy vajon Meghan is vele tart-e.

15 emlékezetes fotó Fülöp hercegről és Erzsébet királynőről – képeken a monarchia leghosszabb házassága

Fülöp herceg halálával Erzsébet királynő elvesztette a társát, aki 74 éven keresztül mellette volt jóban-rosszban. A monarchia leghosszabb házasságáról összegyűjtöttük a legemlékezetesebb fotókat.

A Riverdale színésznőinek barátsága a járvány óta szorosabb, mint valaha

A Riverdale színésznői, Camila Mendes, Lili Reinhart és Madelaine Petsch eddig is jóban voltak, de a pandémia még közelebb hozta őket egymáshoz.