Paris Hilton bűnösnek vallotta magát

Már régóta bántja valami a sztárt…

Paris Hilton bűnösnek vallotta magát

Paris Hilton az elmúlt közel 20 évben igazi ikon lett, és azon a hihetetlen tényen kívül, hogy a sztárcsaj szó szerint semmit nem öregedett ezalatt a 20 év alatt, rengeten lány példaképévé is vált.

Most azonban úgy tűnik, hogy Paris ennek nem örül teljes mértékben, sőt… Legújabb dokumentumfilmjében sok eddig elhallgatott titokról rántja le a titkot, legutóbb például arról, hogy gyerekkorában sokszor bántalmazták őt lelkileg és fizikailag egy hihetetlenül szigorú benlakásos iskolában, most pedig egy újabb őszinte vallomást tett.

A celebség koronázatlan királynője ugyanis úgy érzi, hogy legfőképpen ő tehet róla, hogy manapság az influenszerek átvették a hatalmat, ugyanis sokak szerint ő volt az eredeti influenszer:

„Bűnösnek érzem magam. Úgy érzem én vagyok a hibás, amiért ekkora teret kaptak mára a netes celebek. Látom a mai 13 éves kislányokat, akik már filter nélkül nem csinálnak magukról képet, ráadásul akár 10-16 órát is eltöltenek a közösségi oldalakon… Nagy szerepem volt abban, hogy ez ma így alakuljon, amit bánok. Jobb példát kellett volna mutatnom a fiatal lányoknak!”

Úgy tűnik Paris egy teljesen más ember, mint akit a 2000-es években megismertünk!

Még több

Sztárhírek