Brad Pitt és Angelina Jolie válása csak most válik pokollá

Úgy tűnik, ennek a sztorinak egyszerűen nem lehet boldog a befejezése.

Brad Pitt és Angelina Jolie válása csak most válik pokollá

Brad Pitt és Angelina Jolie sokáig Hollywood egyik álompárjának számított, ám 2016-ban botrányos körülmények között szakítottak. Ennek oka, hogy a színész állítólag súlyos alkoholproblémákkal küzdött, emiatt rehabra is kényszerült. Nemrég még úgy tűnt, talán sikerül a bíróságon kívül megegyezniük a gyerekeik elhelyezésében, de mostanra kiderült, ez nem fog menni…

Brad és Angie úgy döntöttek, a továbbiakban nem vesznek részt a családterápián, aminek valószínűleg az az oka, hogy a színész vérig sértette gyerekei anyját.

A múlt héten ugyanis attól volt hangos a nemzetközi sajtó, hogy Pitt elvitte magával Dél-Franciaországba új barátnőjét, a mindössze 27 éves modellt, Nicole Poturalskit. Az utazást ráadásul egykori házassági évfordulójukra időzítette.

„A feszültség olyan mértékűre nőtt Brad és Angie között, ami miatt már nem hajlandóak családterápiára járni” – árulta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak.

Ha ez igaz, a sztárpár legközelebb csak a bíróságon fog egymással találkozni, válóperüket várhatóan októberben tartják. Nem Angie egyébként az egyetlen, aki nem áll szóba Braddel, idősebb gyerekei szintén elfordultak tőle.

Még több

Sztárhírek