Caitlyn Jenner berágott a Kardashian családra, méghozzá jogosan

Konkrétan elfelejtettek neki szólni egy olyan dologról, ami nyilvánvalóan őt is érinti, hiszen a család tagja.

Caitlyn Jenner berágott a Kardashian családra, méghozzá jogosan

Nem titok, hogy Caitlyn Jenner és a Kardashian klán többi tagja az elmúlt években nem volt a legszorosabb kapcsolatban, de azért mondjuk egy SMS-t vagy egy messenger-üzenetet valószínűleg még így is megérdemelt volna arról, hogy amúgy megszűnik a 14 éve forgatott, húsz évadot megélt reality, amiben ő is hosszú ideig szerepelt.

Ja, mert Caitlyn Jenner, a Jenner lányok biológiai apja akkor és úgy tudta meg, hogy véget ér a Kardashianokról szóló reality, mint a világon mindenki más: az újságokból. Jenner több mint tíz évig szerepelt a realityben, már csak ezért is furcsa, hogy exfelesége nem közölte vele ezt a viszonylag fontos információt.

Caitlyn erről egy ausztrál tévéműsornak panaszkodott, de hozzátette, hogy a döntés nem lepte meg. Ettől függetlenül azt is elmondta, hogy szerinte a show csodálatos volt, hogy Kris és a lányok elképesztő melót fektettek bele, hogy eddig képesek voltak ezt csinálni. Most azonban már mindenki mással foglalkozik és más lett a fontos, így itt volt az idő továbblépni.

Egy másik interjúban pedig arról beszélt, hogy exfelesége, a Kardashian lányok anyja, Kris Jenner milyen jól szerepelne a Real Housewives of Beverly Hillsben, vagyis a luxusfeleségekről szóló valóságshow-ban, és egészen hihetetlen, hogy ez eddig eszünkbe sem jutott, de bőven elképzelhető még az is, hogy Kris Jenner valójában azért vetett véget a realitynek, hogy belekezdjen egy másikba!

Még több

Sztárhírek