Lindsay Lohan hatalmas bajban van

Vigyázz, szekunder szégyenre felkészülni!

Lindsay Lohan hatalmas bajban van

Nagyon várjuk már a pillanatot, amikor Lindsay Lohan a botrányhős kategóriából visszatér a régi kedves énjéhez, de ez az évek múlásával egyre meredekebb reménynek látszik. Még ha nem is szállít minden héten valamilyen döbbenetesen ciki dolgot, jó hír biztosan nem érkezik felőle! Most éppen azzal került a figyelem középpontjába, hogy csúnyán lehúzta az egyik partnerét.

Az történt ugyanis, hogy a HarperCollins kiadó aláírt egy szerződést az egykori színésznővel, amiben Lindsay vállalta egy – feltehetőleg – önéletrajzi könyv megírását 2015-ig. Ugye neked sem dereng, hogy szembe jött volna veled a könyvespolcokon egy Lohan bestseller?

Még szép, hogy nem, ugyanis a nagy mű végül sosem készült el, annak ellenére sem, hogy Lindsay haladékot kapott 2017. márciusig és felmarkolta a 365 ezer dolláros csekket is (kb. 100 milli forint), amivel a kiadó a jövőbeli jogdíjakat vásárolta meg, írja a TMZ. Nem csoda, hogy a kiadónak elfogyott a türelme és követeli vissza a pénzét. Már jogi útra is terelte az ügyet és nagyon furcsa fordulatnak kellene kiderülnie ahhoz, hogy ezt a pert ne veszítse el a sztár.

Még több

Sztárhírek