Chris Evans véletlenül megosztott egy képet a péniszéről

És azóta az egész net ezen poénkodik…

Chris Evans véletlenül megosztott egy képet a péniszéről

Oké, Amerikai Kapitány, vagyis Chris Evans nem tartozik a legrutinosabb Instázók közé, de ő Chris Evans, úgyhogy lazán elnézzük neki a béna fényviszonyok között készült képeit, sőt még azt is, hogy minden fotóján szinte kizárólag a kutyusát örökíti meg.

Ha ezen a ponton felmerült benned a kérdés, vajon a színész galériájában más is szerepel-e az állaton kívül, akkor nyugodt szívvel válaszoljuk rá, hogy IGEN! És erre mostantól bizonyíték is van. Dick picet, vagyis péniszfotót például egészen biztosan őrizget a telefonján, és erre ő maga szolgáltatott bizonyítékot.

Szegény Chris ugyanis teljesen véletlenül mutatta meg a fotóalbumát, miközben egy képernyőfotóval szerette volna szemléltetni, ahogy családja a Heads Up! nevű játékkal játszik. Csakhogy amikor ki akart lépni, nem számolt vele, hogy a követői szeme elé táruló képek között látható válik egy merev péniszről készült fotó is az albumában.

Azt nem tudni, hogy a pikáns kép hozzátartozik-e, mindenesetre jelenleg az egész (értsd: AZ EGÉSZ) Twitter rajta viccelődik. Bár a sztár már törölte az Insta-sztorit, az internet, mint tudjuk, nem felejt.

Még több

Sztárhírek