Meghan elárulta az egyik legnagyobb titkát

Mégpedig azt, szerinte mitől néz ki igazán jól egy nő! PS: nem győzünk bólogatni!

Meghan elárulta az egyik legnagyobb titkát

Hercegné, színésznő, Harry herceg felesége – Meghan Markle mára gyakorlatilag az egyik legbefolyásosabb nő, még akkor is, ha már jó ideje nem áll mögötte a palota és az angol királyi család. Egy dolog azonban „hercegnéskedése” előtt és után sem változott: az elképesztően cool szettjei, és az érzék, amivel összeválogatja őket.

Meghanhez ugyanis borzasztóan közel áll a divat: olyannyira, hogy egy évvel ezelőtt összeállt a brit Smart Works csapatával, hogy minőségi, de megfizethető ruhatárat hozzanak létre olyan nőknek, akik újból vissza akarnak térni a munkaerőpiacra.

Az projekt apropóján Meghan egy videóbeszélgetésben vett részt, ahol többek között azt is elárulta, mitől lesz egy nő megjelenése igazán különleges, egyedi, és erős. Nem, nem egy menő cipőre vagy méregdrága táskára gondol: „Ez a valami az önbizalom. Ez az, ami beépül, amikor kisétálsz a szobából, be egy interjúra, onnan pedig a következő sikerrétegig.” Szóval előbb ezt kell felépítened magadban, és ha ez megvan, egy utolsó melegítő nadrágban is megállíthatatlan leszel.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek