Ha Britney Spears vallomása nem csal könnyeket a szemedbe, akkor semmi

Nagyon megható üzenetben köszöntötte fel szülinapos fiait.

Ha Britney Spears vallomása nem csal könnyeket a szemedbe, akkor semmi

2020 nem Britney Spears éve, gondolj csak a FreeBritney mozgalomra, amiben a rajongók, és egyébként több sztár is azért kampányol a közösségi médián keresztül, hogy az énekesnőnek ne kelljen felnőttként egy gyámmal a háta mögött élnie. (A sztár mentális állapotára hivatkozva a bíróság ugyanis így döntött.)

Mindeközben a trollok folyamatosan szívják a vérét, nemrég például egy írónő állt bele elég keményen az énekesnőbe, akit végül saját szerelme védett meg (mindenképpen érdemes elolvasnod, ahogy a Britney pasija lecsapta a troll által magasra dobott labdát).

Még jó, hogy Brit háttérországa ilyen erős – és ennél a pontnál két fiáról se feledkezzünk meg: Jayden James szombaton lett 14, bátyja, Sean Preston pedig ma töltötte be a 15-öt. A fiúk szülinapjára az énekesnő egy nyilvános, és nagyon megható köszöntéssel készült, ami jelen körülmények között talán még szívfacsaróbb:

„Az én kicsikéimnek a héten van a szülinapjuk. Egyre nagyobbak, öregebbek, és menőbbek lesztek – mint én. Szeretlek titeket, és remélem, teljesül az összes születésnapi kívánságotok.” – írja Britney a posztban.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek