Hivatalosan is Erzsébet eszi legfurcsábban a hamburgert

Nem semmi, ami kiderült az étkezési szokásairól!

Hivatalosan is Erzsébet eszi legfurcsábban a hamburgert

Erzsébet királynő és a royalok híresek arról, hogy szinte mindent nagyon furcsán, kimérten, különféle szabályoknak megfelelve csinálnak. Nincs ez másképp akkor sem, ha hamburgerezésre kerül a sor. Lehet, hogy azt gondolnád, ez nem nagy dolog, a királyi család tagjai is csak megfogják a bucit és betömik, de nem így van…

Egy volt royal séf, Darren McGrady most egy amerikai lapnak elárulta, az uralkodó még soha életében nem evett normálisan hamburgert, ugyanis neki a bucit nem szabad felszolgálni. Ennek oka, hogy a királynő csak olyan ételeket fogyaszthat, amiket evőeszközök segítségével lehet megenni.

„Az uralkodó viktoriánus neveltetése azt diktálja, hogy nem ehet meg semmit kézzel, az ötórai tea az egyetlen, amihez az ujjaival hozzáérhet. (…) Ez mindig nagyon izgalmas volt számomra, Balmoralban speciális hamburgereket csináltunk. Ők szarvast lőttek, mi burgert csináltunk belőle. Áfonyát és mindenféle finomságot töltöttünk bele, de a zsemlét sosem szolgáltuk fel” – mesélte az egykori royal szakács.

Nagyon durva, igaz? Pedig ez még semmi! Katalin hercegné tavaly egy kislány kérdésére elárulta, nem biztos benne, hogy a királynő valaha evett pizzát. Igen, jól olvastad! Kate azt ígérte, ha legközelebb találkoznak, megkérdezi tőle, de eddig nem derült ki, ez tényleg így van-e.

Még több

Sztárhírek