Katy Perryt először láthatjuk lánya születése óta

Nagyon cuki ruhában indult el a bevásárló körútjára.

Katy Perryt először láthatjuk lánya születése óta

Augusztus végén megszületett Katy Perry és Orlando Bloom első közös gyermeke, egy csodaszép kislány, aki a Daisy Dove Bloom nevet kapta. Az énekesnő természetesen a kisbabájával töltötte az elmúlt heteket, csak Instagramon lehetett látni, egészen mostanáig nem mozdult ki otthonról.

A hétvégén azonban úgy érezte, eljött az idő, ezért egyedül indult el bevásárolni Santa Barbara-i házukból. Katy ehhez a kis kiruccanáshoz egy bővebb szabású, lenge, nyárias zöld rucit választott, amit pink hímzéssel díszítettek. A haját egészen picike copfba fogta, napellenzőt, napszemüveget, illetve a koronavírus miatt maszkot viselt.

Bár Orlando nem tartott vele, egy kávézóban két kávét kért elvitelre, szóval valószínűleg otthon kávézgattak vőlegényével. Azt nem tudni, hogy ezen kívül mit vásárolt, de elég nagy szatyrokkal mászkált, a fanok szerint a holmikat a babának vette.

A KÉPEKET ITT TUDOD MEGNÉZNI! 

A kicsinek egyébként nagyon jó dolga van, Katy nemrég osztotta meg Instagramon, hogy Taylor Swift hímzett neki egy cuki babatakarót. Az énekesnő azt írta a posztban, reméli, hogy Daisy annyira imádni fogja, hogy még tinikorában is meglesz, persze alaposan megrongyosodva. Cuki, igaz?

Még több

Sztárhírek