Sosem találod el, ki lehet a Marvel következő sztárja!

Ez elképesztően menő lenne!

Sosem találod el, ki lehet a Marvel következő sztárja!

Nemrég szárnyra kelt egy pletyka, miszerint az egyik kedvenc sztárod szerepet kapott a kedvenc filmes univerzumodban: a Marvel egy készülő filmjében. Ez a sztár pedig nem más, mint Harry Styles!

A találgatás azzal kezdődött, hogy Harry a Dunkirk után valóban megkapta a második filmszerepét: Olivia Wilde új alkotásában, a Don’t Worry Darling című thrillerben. Az énekes Shia LaBeouf helyett érkezik a castba (akről amúgy szintén azt pletykálják, hogy szerepelni fog egy Marvel-sorozatban), miután a színésznek ütközött a projekt egy másik munkájával. Harry amúgy a fantasztikus Florence Pugh és a mindig dögös Chris Pine mellé csatlakozott, szóval az ősszel készülő filmet már most érdemes felírnod magadnak!

Na most a Variety filmes lap és a Netflix The Call Sheet című podcastjének műsorvezetője, Kris Tapley ezt a hírt osztotta meg Twitteren. A poszt szerint Olivia Wilde rendezése Harry első filmszerepe a Dunkirk óta, Kris pedig a következő kommenttel retweetelte a hírt: „a második, ha beleszámítjuk a Marvel-filmet, amiről senki nem tud, hogy benne van.” (!!!)

 

Ha igaz a hír, akkor két lehetséges szuperhősfilm jöhet szóba, amiben Harry szerepet kaphatott. Az első az alapból titkosként kezelt, női központú Pókember-spinoff, aminek amúgy Olivia Wilde is az egyik producere. A másik pedig a hamarosan mozikba kerülő Örökkévalók – ez utóbbi egyébként sokkal valószínűbb.

Az új szuperhőscsapat egyik tagját alakító Richard Madden ugyanis nemrég adott egy interjút, amiben elhintette, hogy a filmben még annál is több sztár fog szerepelni, mint eddig hitted! „Mindig zavarba jövök, ha egy hírességgel találkozom. És hamarosan még több színészt fognak bejelenteni a filmből, ami egyszerűen őrületes lesz”– mondta a sztár. Plusz Harry lelkes rajongói azt is kiderítették, hogy ő és Richard még tavaly decemberben bekövették egymást az Instagramon – bár ez lehet véletlen, de pont akkor forgatták az Örökkévalókat… Mi mindenesetre imádnánk, ha Harry valóban feltűnne valamelyik Marvel-filmben!

Még több

Sztárhírek