Hosszú idő után először láthatod együtt Jennifer Anistont és Brad Pittet

Mindketten igent mondtak a közös munkára.

Hosszú idő után először láthatod együtt Jennifer Anistont és Brad Pittet

Jennifer Aniston és Brad Pitt is részt vett a Fast Times At Ridgemont High remake első felolvasásán, amit a vírushelyzetre való tekintettel online tartottak meg. Az egykori házaspár gyakorlatilag a Jóbarátok óta nem dolgozott együtt, szóval nagyon nagy szó, hogy erre a produkcióra mindketten igent mondtak. (Más olyan nagy sztárokkal együtt, mint Dane Cook, Morgan Freeman, Henry Golding, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey, Jimmy Kimmel, Julia Roberts, John Legend és Ray Liotta.)

A kiszivárgott képek (ITT NÉZHETED MEG őket ) alapján Jen és Brad nagyon jó passzban vannak, utóbbinak láthatóan jót tesz az új szerelem. Bennfentes infók szerint a felolvasás nagyon jó hangulatban telt, látszik, hogy a volt szerelmesek között mára nyoma sincs a feszültségnek.

Brad és Jennifer amúgy 2016-ban barátkoztak újra össze, ekkor lett vége ugyanis a színész házasságának Angelina Jolie-val. Pitt még exe 50. születésnapi buliján is ott volt, idén januárban pedig mindenki azon olvadozott, mennyire cukik voltak egymással a SAG-díjátadón.

Még több

Sztárhírek