Így ünnepelte Hailey és Justin Bieber a 2. házassági évfordulójukat

Elképesztően, és még annál is cukibbak!

Így ünnepelte Hailey és Justin Bieber a 2. házassági évfordulójukat

El tudod hinni, hogy már két év telt el azóta, hogy Hailey és Justin Bieber titokban összeházasodtak New Yorkban? Mi sem! A fanok szerencséjére a pár már kevésbé rejtélyes a kapcsolatukat illetően, így a legnagyobb természetességgel osztották meg, mit csináltak a hétvégén a házassági évfordulójukon.

Mr. és Mrs. Bieber egyébként nem igazán csaptak nagy felhajtást az esemény körül, a különleges napot egy egyszerű kis piknikkel ünnepelték meg. „Piknik lady”– olvasható Hailey képe alatt, amin megmutatja, hogy a pléden milyen rengeteg doboz kaja és chips fért el. (Hogy ezt jobban lásd, lapozz egyet!)

View this post on Instagram

picnic lady

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Eközben Justin egy videót posztolt a feleségéről, aki mosolyogva énekeli Jhené Aiko Never Call Me című számát. A sztár ezzel az aláírással osztotta meg a vidit: „2 éve együtt Hailey-vel…xoxo 😘”.

View this post on Instagram

2 years today @haileybieber .. xoxo 😘

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

A pár hivatalosan 2018. szeptember 13-án házasodott össze a városházán, de a lagzit tavaly egy dél-kaliforniai luxushotelben tartották meg a családjuk és barátaik körében. Hailey később az Elle magazinnak mesélte el, hogy azért kellett egy évet várni az ünnepségre, mert akkoriban diagnosztizálták Justinnál a Lyme-kórt.

„Amikor először összeházasodtunk, még épp csak próbáltuk kitalálni, milyen lesz együtt az életünk. Úgy éreztem, egy lagzi már túl sok nyomást helyezett volna ránk. Aztán több hónapomba telt újdonsült feleségként, hogy megpróbáljak segíteni Justinon, hogy kitaláljuk, mi lehet a baja. Most már tökéletesen egészséges. Ezen keresztülmenni és közben azt kitalálni, hol tartsuk meg az esküvőt, valahogy nem az a vibe volt, amit szerettünk volna”– magyarázta a modell, akinek végül mégis összejött az álomesküvő.

Még több

Sztárhírek