Az iskolai szabály, amit Charlotte és György is megszeghet

Persze komoly okuk van rá a vírushelyzet közepette…

Az iskolai szabály, amit Charlotte és György is megszeghet

Katalin hercegné és Vilmos herceg két idősebb gyermeke, a 7 éves György herceg és az 5 éves Charlotte hercegnő szeptember 7-én végre visszatérhetett a suliba a barátaikhoz. Bár a Kensington-palota ezúttal nem osztott meg a kis royalokról évkezdő fotót, bennfentesek szerint minden nagyon jól alakult, a herceg és a hercegnő is alig várta már, hogy újra iskolába járhasson.

Mivel Katalin és Vilmos már március óta otthon tanította a kicsiket, ők szintén nagyon örülnek, hiszen munkájuk, royal kötelezettségeik mellett nagy teher volt ez a számukra.

A Thomas’s Preparatory School amúgy a világ sok más iskolájához hasonlóan rengeteg szabályt vezetett be annak érdekében, hogy megóvja a koronavírustól a szülőket, gyerekeket, valamint a tanári kart. Az egyik ilyen újítás, hogy a szülők már nem vihetik csak az iskola kapujáig a gyerekeket, onnan egyedül kell besétálniuk az épületbe.

Egy családdal azonban kivételt tettek, Cambridge-ék gyerekeinek, Györgynek és Charlotte-nak nem kell már a kerítés mellett kiszállnia, őket beviheti az autó egészen a legbelső kapuig. Ennek persze komoly oka van, a royal gyerekek ugyanis állandó veszélyben vannak. Könnyen válhatnak például emberrablók áldozatává politikai okokból, ezért fokozottan ügyelni kell a biztonságukra.

Nagyon ijesztően hangzik, igaz?

Még több

Sztárhírek