Katalin és Vilmos most tényleg beszólt Meghannek, miközben Harryt köszöntötték?

Komolyan nem volt ennél jobb fotó? Véletlen vagy szándékos volt a választás? Elvégre egy szülinapi köszöntésről beszélünk…

Katalin és Vilmos most tényleg beszólt Meghannek, miközben Harryt köszöntötték?

Harry herceg 36 éves lett szeptember 15-én, emiatt nyilván a fél családja őt köszöntötte Instagramon. A királynő, de még Károly herceg is posztolt Harryről a szülinapján, ahogy kitett egy képet az alkalomból testvére, Vilmos herceg és Katalin hercegné is a közös Instájukra. És pont az utóbbi miatt kezdtek összeesküvés-elméletekbe a rajongók.

Vilmosék ugyanis egy évekkel ezelőtti közös képet posztoltak, ahol hárman együtt futnak Harryvel, a fotón pedig nyoma sincs Meghannek. A kommentelők szerint azért, hogy ezzel is azt mutassák, Meghan érkezése előtt mennyire jó volt a kapcsolatuk. Az egyik kommentelő azt írta, többszáz fotó közül választhattak volna, de ők pont azt tették ki, amin csak és kizárólag ők szerepeltek, de persze NYILVÁN véletlenül hagyták le róla Meghant, semmi szándékosság nem volt a dologban…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Hasonlóval „vádolják” a királynő és Károly hercegék Instagramját is, ugyanis az ő szülinapi köszöntős fotóikon sem szerepelt Meghan. Ezek szerint egyik kommentelőnek sem jutott eszébe az az opció, hogy ez Harry születésnapja, ami róla szól, és emiatt nyilvánvalóan róla készült fotókat tesznek közzé. Meghan nem volt ott Harry születésénél, ráadásul önálló személyiségük is van, és attól még, hogy házasok, a születésnapjukon igazán lehet egyénként foglalkozni velük.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎂 🎈 Wishing The Duke of Sussex a very happy birthday! . 📸 The Queen and The Duke during a Queen’s Young Leaders reception at Buckingham Palace in 2017.

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

De mivel mindenki szereti a drámát, teljesen érthető, hogy abból indulnak ki, a brit királyi család mélységesen gyűlöli a herceget tőlük elrabló amerikai színésznőt. Mondjuk nem nehéz ilyen összeesküvés-elméleteket gyártani azok után, hogy olyan pletykák keringenek, miszerint Vilmos két hónapig nem is szólt Harryhez, miután bejelentették januárban, hogy maguk mögött hagyják a palotát.

Még több

Sztárhírek