Kendall Jenner szerint Kourtney a legrosszabb szülő

Azért ez elég erős kijelentés.

Kendall Jenner szerint Kourtney a legrosszabb szülő

Múlt decemberben Kendall Jenner a Late Late Show-ban vendégeskedett, ahol az exe, Harry Styles volt a vendég-műsorvezető. Itt játszották a Spill Your Guts or Fill Your Guts címre hallgató játékot, ahol választani kell aközött, hogy megeszel egy gusztustalan ételt vagy válaszolsz egy kínos kérdésre. Bár ez a szegmens inkább Harry kétértelmű poénja miatt vált emlékezetessé, Kendallnek is volt egy érdekes pillanata.

Megkérték ugyanis a modellt, hogy rangsorolja a testvéreit aszerint, ki mennyire jó szülő. Kendall pedig bevállalta a listát az undi kaja helyett, ami végül így állt össze: Rob lett a legjobb, aztán jött Khloé, Kim és Kylie. Kourtney maradt utoljára, amivel gyakorlatilag azt állította, hogy ő a legrosszabb szülő a családban.

A műsor után Kim éppen Ellen DeGeneres show-jába látogatott, ahol elárulta, Kourtot nagyon érzékenyen érintette a rangsor, és szerinte Kendallnek inkább „meg kellett volna innia vagy ennie a tarantulát, vagy mit, amit elé raktak.”

Aztán most, hónapokkal később az esetet maga Kourtney hozta fel Kate Husdon podcastjében: „rögtön a felvétel után találkoztam vele egy bulin, odafutott hozzám és közölte, hogy engem rakott utoljára a szülők sorában, de hogy csak viccelt. Én meg nem tudtam, mit mondani erre azon kívül, hogy oké…”

És mivel a podcastet épp Kendall-lel együtt csinálták, a modell is beleszólt a beszélgetésbe: „először is, nem ezt mondtam neked. Hanem azt, hogy úgy voltam vele, Robot kellene raknom a lista élére, a többieket pedig csak úgy bedobálom. És esküszöm, teljesen véletlenül maradt Kourtney a végére.”

Végül Kendall azt is hozzátette, hogy szerinte mindnyájan fantasztikus szülők, és valójában nem ítélkezhet felettük, hiszen ő maga nem anya. „Természetesen vannak különbségek a fegyelmezés meg ilyesmik terén. De ez nem jelenti azt, hogy bármelyik módszer is jó vagy rossz lenne”– foglalta össze véleményét a modell.

Azért ez nem hatotta meg teljesen Kourtney-t, aki szerint ő a könnyű célpont a családban. „Én vagy Khloé lettünk volna azok, akikről könnyű szívvel mondhatott volna ilyet bármelyikük. Kimről és Kylie-ról soha nem mondana egyikünk sem ilyesmit”– mondta a reality sztár. Így a drámát gyakorlatilag még mindig nem sikerült lezárniuk.

Még több

Sztárhírek