Blake Lively főszereplésével filmesítik meg Taylor Swift számát?

A színésznő totál benne lenne a dologban!

Blake Lively főszereplésével filmesítik meg Taylor Swift számát?

Te is imádod Taylor Swift új albumát, a Folklore-t? Képzeld, lehet, hogy megfilmesítik a lemez egyik legszuperebb dalát, a Last Great American Dynasty-t!

A szám Rebekah Harknessről, a Harkness Balett társulat alapítójáról szól, aki az olajmágnás-örökös William Hale “Bill” Harkness feleségeként Amerika egyik leggazdagabb nője volt. És amúgy nem mellesleg anno övé volt Taylor Rhode Islanden található villája, amit ő csak nyaralóként emleget. Rebekah nem volt egyszerű lakó és szomszéd: 8 plusz konyhát és 21 fürdőszobát építtetett a házhoz, a szomszédja kutyáját zöldre festette, a medencét pedig pezsgővel takaríttatta. 

Tay egyik rajongója, amint megismerte a dal mögött rejtőző izgalmas sztorit, azonnal kitweetelte, hogy szerinte milyen fantasztikus filmet lehetne ebből készíteni. Még az álomcastingját is megosztotta: Blake Lively játszaná Rebekah-t, Ryan Reynolds a férjet, Billt, a szomszédot pedig Jesse Tyler Ferguson alakítaná. Utóbbi szúrta ki a posztot és nagyon tetszett neki az ötlet: „oké, én ráérek”– írta a színész.

Ryan rögtön válaszolt: „de mi van Bill szívével…?”– utalva arra, hogy viszonylag kevés szerepe lenne, tekintve, hogy az olajmágnás meglehetősen hamar elhunyt szívroham következtében. Ehhez képest Blake és Taylor viszont totál benne lennének a projektben! Tay egészen konkrétan azt kommentelte, hogy„IMÁDOM EZT!”, míg Blake már karakterbe is került: „befestettem Ryant lime-zöldre…alig várom, hogy felébredjen”trollkodta meg a színésznő megint a férjét.

A színészi tehetségükön kívül amúgy tényleg Blake és Ryan lenne az ideális pár a Harkness-házaspár megformálására: a sztárok ugyanis ismerik a villát, hiszen minden évben ott ünneplik július negyedikét Taylorral. És hát nem ez a film lenne az első, hogy a páros összefogott volna Taylorral. Miután igazán jó barátok az énekesnővel, ezért az megengedte a lányuknak, Jamesnek, hogy a Gorgeous című számában énekeljen egy picit, plusz, ha minden igaz, Taylor az új lemezén lévő, Betty című számmal árulta el, hogy hívják Blake és Ryan harmadik babáját.

Még több

Sztárhírek