Britney Spears soha többé nem fog színpadra állni?

Tényleg ennyi volt? Vége egy korszaknak, és Britney még 40 éves kora előtt nyugdíjba vonul?

Britney Spears soha többé nem fog színpadra állni?

A hírek szerint Britney Spears nem tervez színpadra állni a közeljövőben, de utána sem feltétlenül. Mindez az ET által megszerzett hivatalos dokumentumokból derült ki, melyek az énekesnő gyámságáról szóló legújabb tárgyalása kapcsán kerültek elő – írja a Bustle.

Elég régóta megy a huzavona azzal kapcsolatban, hogy ki rendelkezzen Britney vagyona, sőt, szinte egész élete felett. Az elmúlt időszakban az apja, Jamie Spears volt a hivatalos gyámja, ő pedig nemrég megosztott felügyeletet kért egy bizonyos Andrew Wallettel, amit Britney végképp nem szeretett volna. Már csak azért sem, mert Wallett mindezért pénzt kapna, amit az énekesnő nem akar és nem is tud kifizetni. Utóbbit azzal indokolta, hogy nem is tervez a továbbiakban fellépéseket, így nem lesznek újabb bevételei.

Britney 2019 januárjában, vagyis már bő másfél évvel ezelőtt mondta le akkori Las Vegas-i koncertsorozatát. Akkor apja egészségére hivatkozva tette mindezt, majd később kiderült, hogy az énekesnő nem sokkal később csekkolt be egy intézetbe, ahol harminc napot töltött el. Hónapokkal később, nyáron szerette volna folytatni a munkát, most azonban úgy tűnik, ennyi volt, Britney Spears talán örökre felakasztja a mikrofont.

Még több

Sztárhírek