Így élte meg Chris Evans a péniszfotó-ügyet

Szuperőszintén beszélt a bakiról.

Így élte meg Chris Evans a péniszfotó-ügyet

Chris Evansnek mozgalmas pár napja volt, a hétvégén ugyanis véletlenül megosztott magáról egy meztelen fotót, ami a telefonja galériájában figyelt, ahonnan egy családi társasozásról készült videót próbált meg kitenni az Instagram sztorijába. Azóta persze jó pár mém született Amerika Kapitány péniszéről, olyannyira, hogy még a saját tesója és a marveles kollégái is poénkodtak rajta.

„Haver, amíg Trump az elnök, SEMMI olyat nem tehetsz, amivel beégetheted magad. Látod…minden rosszban van valami jó” – írta például Mark Ruffalo.

Chris ezután persze a tőle megszokott zsenialitással reagált az ügyre, az intelligens posztjában gyakorlatilag megfordította a párbeszédet és az amerikai választásokra terelte a szót:

„Most, hogy mindenki rám figyel…. Menj el szavazni november harmadikán!”

De most mégis beszélt egy picit bővebben arról, hogyan élte meg a dick pic-szitut, méghozzá Tamron Hall talk show-jában. „Az biztos, hogy érdekes egy hétvége volt tele megtanult leckékkel. Sok-sok tanítható pillanattal. Kínos volt, de történnek dolgok, viselni kell a pofonokat”– mondta Chris, és azt is hozzátette, mennyire hálás volt a rajongóinak, akik a privát szférájának megőrzése mellett kampányoltak.

Innen küldjük Chrisnek a Cosmo-puszit, mert hát biztosan nem volt egyszerű számára ez a néhány nap!

Még több

Sztárhírek