Kylie Jenner megmutatta, mi van a táskájában, de a fanok nem ájultak el tőle

Sőt, egyenesen kiakadtak tőle. Nézd meg, miért!

Kylie Jenner megmutatta, mi van a táskájában, de a fanok nem ájultak el tőle

A 23 éves Kylie Jenner úgy döntött, meglepi a fanokat egy „Mi van a táskámban?” videóval, de a dolog nem úgy sült el, ahogy szerette volna. Igaz, a celeb ezt csak magának köszönheti! Kylie ugyanis szinte csak olyan dolgokat halászott elő méregdrága tatyójából, amit amúgy forgalmaz.

Vagyis Kylie Skin kézfertőtlenítőt, a saját bőrfiatalító szérumát, a „kedvenc parfümjét”, amit amúgy a KKW Fragrance-szel együtt dobott piacra, egy Kendall Jennertől kapott kamerát, pénztárcát, Kylie Skin púdert, Kylie Skin hajgumit, Kylie Skin kéztörlőt és Kylie Skin naptejet, SKIMS arcmaszkot, almaszószt Storminak és még sorolhatnánk a sajátmárkás holmikat.

A kommentelők persze ezt látva nem bántak kesztyűs kézzel a sztárral, többen elküldték melegebb éghajlatra a bújtatott önreklám miatt.

„Azt hittem, ez egy igazi – Mi van a táskámban? – videó, de nem az, ez csak a családjuk minden bizniszének 8 perces promója. Rob zoknija nincs benne a táskában?” – írta valaki.

„A Travis Scott burger miért nincs benne?” – élcelődött egy másik néző a YouTube-on.

„Húzz le egy felest minden alkalommal, amikor kimondja, hogy Kylie Skin!” – viccelődött egy harmadik netező.

„Ez csak egy hosszúúúúúúúú reklám volt, nem érte meg megnézni!” – üzente egy negyedik.

A videóhoz amúgy 17 ezernél is több hozzászólás érkezett, gyakorlatilag mind olyan, mint a fentiek. Szerinted is ciki volt Kylie videója?

Még több

Sztárhírek