Ezért érezte rosszul magát a sorozat elején a Trónok harca sztárja

Komoly problémával küzd, a mai napig hatással van rá.

Ezért érezte rosszul magát a sorozat elején a Trónok harca sztárja

Az Arya Starkot megszemélyesítő Maisie Williams mindössze 14 éves volt, amikor elindult a Trónok harca, így egészen nyugodtan kijelenthető, hogy a nyolc évad forgatása idején nőtt fel. A színésznő most a Glamour magazinnak árulta el, ez sok nehézséget okozott neki, a legrosszabb az volt, hogy nem érezte úgy, hogy elég jó, úgy gondolta, meg sem érdemli ezt a szuper szerepet.

A sztár problémájára létezik konkrét kifejezés: imposztor szindróma. Ez azt jelenti, hogy az illető képtelen bízni a tehetségében, rátermettségében, örökké megkérdőjelezi a képességeit.

„Soha nem tanultam színészetet, és mivel nagyon fiatalon kezdtem, nem éreztem úgy, hogy tagja vagyok a színész csapatnak. Kívülállónak éreztem magam. (…) Annak ellenére, hogy ma már 10 éve színésznő vagyok, még mindig imposztor szindrómám van. Ez olyan, hogy folyton megkérdőjelezed, tényleg ezt vagy azt kell-e csinálnod. Tényleg ezt fogom csinálni egész hátralévő életemben?

Talán csak le kéne állnom a túlagyalással és csinálnom kéne. Ehelyett sokszor csak ülök az ágyamban és arra gondolok, senki nem akar engem. Talán nem kéne elmennem otthonról, talán nem kéne elhagynom a házat” – vallott Maise, majd hozzátette, a legtöbbet az segít neki, hogy végre vannak olyan barátai, akik egykorúak vele.

Még több

Sztárhírek