Harry herceg valóra váltotta Diana hercegnő álmát?

Úgy tűnik, kisebbik fia viszi tovább, amit ő befejezetlenül hagyott.

Harry herceg valóra váltotta Diana hercegnő álmát?

Harry herceg nemrég 36 éves lett, éppen annyi, mint amennyi édesanyja, Diana hercegnő volt tragikus autóbalesete idején. Egy royal szakértő, Ingrid Seward most a Vanity Fair-nek nyilatkozott arról, úgy gondolja, Diana kisebbik fiának sikerült valóra váltania anyukája egyik legnagyobb álmát.

Diana gyakran beszélt arról, hogy szívesen Amerikába költözne, Harry pedig meg is tette. Még mindig meglep a dolog, nem gondoltam, hogy Harry elhagyná Angliát. Tudtam, hogy gyűlöli a médiát, sokszor pedig azt is, hogy ő egy herceg, de akkor se gondoltam volna, hogy elhagyja a szülőföldjét.

Mindig úgy szerette a brit életet, a lovaspólót, a vidéket, a skóciai vadászatokat. De ilyen Harry: mindent vagy semmit. Mindig is ilyen volt. Semmit nem csinál félgőzzel. Mindent másképp tesz. Amikor kicsi volt, a palotában mindig azt mondták, ő Harry, azt teszi, amit akar. És így is volt” – nyilatkozta Ingrid, aki után A szabadság nyomában című könyv egyik szerzője, Omid Scobie is megszólalt.

„Nagyon sokáig hiányoltuk Diana hercegnőt a humanitárius térképről a halála után. De már itt van Harry, aki képviseli az ő értékeit, aki ennek akarja szentelni az egész életét. Olyan életkorba lépett, amikor átveheti a stafétát, olyan utat járhat be, amire a Windsorok között nem lett volna lehetősége. Ez nagyon erős és izgalmas dolog!” – tette hozzá a szerző.

Szerinted is Diana hercegnő útjára lépett Harry?

Még több

Sztárhírek