Robert Pattinson meggyógyult, újraindult a Batman forgatása

Rob hivatalosan is Covid-mentes!

Robert Pattinson meggyógyult, újraindult a Batman forgatása

Pont két hete derült ki, hogy Robert Pattinsonnak pozitív lett a koronavírus tesztje, így leállt a Batman forgatása, a színész pedig erre az időre karanténba vonult. A filmnek amúgy nem ez volt az első kényszerszünete, hiszen a többi produkcióhoz hasonlóan nekik is abba kellett hagyniuk a munkát a járvány miatt. Ebből tértek volna vissza, amikor kiderült Rob diagnózisa.

Bár felröppentek olyan pletykák is, hogy ettől függetlenül forognak tovább a kamerák, hogy ne veszítsenek el még több értékes időt, és a sztár jeleneteit a testdublőrével rögzítik, ezt végül megcáfolta a Batmant gyártó Warner Bros. stúdió.

Tegnap viszont hivatalos közleményt adtak ki, miszerint „a COVID-19 elleni védekezés miatt bevezetett karantén okozta szünet után a The Batman forgatása újraindult az Egyesült Királyságban.” Rob tehát (annak ellenére, hogy szerencsére korábban sem produkált tüneteket), most már hivatalosan is koronavírus-mentes!

Így csatlakozhat a produkció többi sztárjához, hiszen rengeteg A-listás színész fog szerepelni a Batmanban: Zoe Kravitz lesz a Macskanő, Paul Dano Rébusz, Andy Serkis Alfred, míg Peter Sarsgaard Gil Colson ügyészt alakítja majd, Gordon felügyelőt Jeffrey Wright, a Pingvint pedig Colin Farrell. Utóbbiról a nemrég megjelent előzetesből kiderült, hogy konkrétan felismerhetetlenre maszkolták! Olyan szinten, hogy még a kollégája, Jeffrey Wright sem ismerte fel.

De a trailert nemcsak ezért érdemes megnézni (ha még netán nem tetted), hanem mert elképesztően ígéretesnek tűnik ez a Robert Pattinson-féle változat, és a videót látva még az eddigieknél is jobban várjuk a filmet!

Még több

Sztárhírek