Sosem találod ki, mennyit keres Zendaya!

Most egy picit irigykedünk…

Sosem találod ki, mennyit keres Zendaya!

Még csak 24 éves, de már igazi szupersztár. Színészkedik, énekel, ruhamárkája is van, nemrég pedig az is kiderült, hogy az Eufória című sorozat kapcsán Emmy-díjra jelölték. A csajszi nem panaszkodhat, főleg, ha azt nézzük, hogy az évek során a munkáival gyakorlatilag egy kisebb vagyont gyűjtött össze.

De hogyan jutott a csúcsra, és mit is jelent pontosan a csúcson lenni?

Zendaya a karrierje kezdetén a Macy, a Mervyns és az Old Navy ruhagyártó cégeknek modellkedett, később reklámokban is szerepelt. 2009-ben a Kidz Bop videójában énekelt, majd még ugyanebben az évben jelentkezett a Disney Channelen futó Indul a risza! című sorozat meghallgatására, és végül be is válogatták a műsorba.

2010-től robbant igazán be a karrierje, a következő években egy rakás különféle Disney műsorban kapott szerepet. 2018-ban aztán Zendaya maga mögött hagyta a Disney-t és egy évre rá megkapta Rue Bennett szerepét az Eufóriában, amivel egy csapásra világhírűvé vált.

De persze azt se felejtsük el, hogy olyan mozifilmekben is játszott, mint a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegenben, a fanok pedig már izgatottan várják, hogy megnézhessék legújabb filmjét, a Dűnét, amiben ráadásul Timothée Chalamet-val szerepel együtt.

2013-ban egy albumot is kiadott, 2015-ben pedig saját ruhamárkát készített a Carmex-szel, mely a Daya by Zendaya nevet kapta.

Zendaya tehát nem panaszkodhat, van munkája bőven – a munkáját pedig jól meg is fizetik. A Celebrity Net Worth információi szerint a színésznőnek jelenleg 15 millió dollár, tehát nagyjából 4,5 milliárd forint a vagyona.

24 évesen ez azért nem semmi…

via GIPHY

Még több

Sztárhírek