Azonnal zavarba jössz, ha megtudod, mit mondott Jennifer Aniston Brad Pittnek

Erre a napra vártunk hosszú évek óta!

Azonnal zavarba jössz, ha megtudod, mit mondott Jennifer Aniston Brad Pittnek

Az egyáltalán nem újdonság, hogy az egész világ azt szeretné, hogy az egykori hollywoodi álompár, Brad Pitt és Jennifer Aniston újra összejöjjenek. Mióta azonban Brad szakított Angelina Jolie-val – akiért anno otthagyta Jent – az emberek szinte hisztérikusan várják a pillanatot, hogy Brad és Jen egymásra találjanak.

Tavaly már mondhatni el is indult valami közöttük, hiszen a nagyobb díjátadókon találkoztak, megöltelték egymást, sőt, Brad még Jennifer szülinapjára is hivatalos volt, ahonnan a forrás szerint csak az utolsók között távozott.

Mióta viszont a koronavírus kirobbant, nem igazán hallottunk a barátságukról, egészen mostanáig, ugyanis most mindketten ugyanabban a produkcióban szerepelnek, aminek a videós olvasópróbáját meg is tartották, ráadásul élőben!

A Fast Times at Ridgemont High című projektben olyan sztárok szerepelnek Jen és Brad mellett, mint Julia Robert, Matthey McConaughey, vagy John Legend, az olvasópróba pedig olyan pikánsra sikerült, hogy a fanok fel sem tudják fogni, hogy ez tényleg megtörtént.

A jelenetben ugyanis a Brad által alakított karakter (Brad Hamilton) épp Linda Barrettet csodálja, (Jennifer Aniston) amint az kijön a vízből csurom vizesen, amit a narrátor, Morgan Freeman így mondott el:

„A mellei nagyobbnak tűntek, mint általában, a mellbimbói kemények voltak, a tekintete pedig vággyal teli volt!”

Ezután Jennifer szövege jött, ami a következő volt:

„Szia Brad! Ugye tudod, hogy mindig is elképesztő szexinek tartottalak! Idejössz hozzám?”

Brad Pittet talán még soha nem láttuk ennyire elpirulva, de érdemes lecsekkolni Julia Roberts fejét is, aki olyan, mintha az összes fant szemléltetné közben a hatalmas vigyorával.

Ezután csak annyit tudunk mondani, hogy szeretnénk még ilyen videókat, SOKAT!

Még több

Sztárhírek