Kiderült, mire vágyakozik Harry herceg mindennél jobban

Nagyon cuki interjút adott a herceg!

Kiderült, mire vágyakozik Harry herceg mindennél jobban

Harry herceg és Meghan hercegné azonnal beilleszkedett a Santa Barbara-i közösségbe, mostanra már több helyi jótékonysági szervezettel dolgoztak együtt, a hírek szerint nagyon jól érzik magukat új lakóhelyükön.

Ezt támasztja alá az a videointerjú is, amit a herceg adott a napokban a Rugby Football League-nek. A szervezet azért kereste meg, mert Harryről minden fan jól tudja, imádja ezt a sportágat, 2013-ban konkrétan ő volt a Rugby Football Union All Schools Programme fővédnöke.

Amikor arról kérdezték, milyen az új élete, azt válaszolta, „könnyű a válasz, mert fantasztikus”, majd hozzátette, a kisfia, Archie boldogsága a legfontosabb a számára még mindig. Harry azt szeretné, ha Archie már most kipróbálhatná a rögbit, ezért elmondása szerint már régóta babáknak való rögbi labdákat keres a neten.

„Nagyon kéne pár mini rögbi labda, hogy be tudjam vonni Archie-t is, szeretném, ha egy napon egy rögbi csapatban játszana!” – árulta el a herceg. Azt persze nem tette hozzá, mit szól ehhez Meghan. Vajon örülne, ha a kisfia egy olyan sportot űzne, ami közben tényleg nagyon könnyű megsérülni?

Harry és Meghan házassága mesébe illő, szóval tuti ezt is meg tudják beszélni egymás között!

Még több

Sztárhírek