Meghan kibékült az exével?

OMG!

Meghan kibékült az exével?

Tuti, hogy te is emlékszel még a nem is olyan régi botrányra Meghannel kapcsolatban, amikor kiderült, hogy a legjobb barátnője Jessica Mulroney egy elég kínos ügybe keveredett bele, aminek még rasszista vonatkozásai is lehetnek. Emiatt több forrás szerint az exhercegné úgy döntött, hogy minden kapcsolatot megszakított egykori barátjával, sőt! Egyes hírek szerint Meghan már régóta csak az okot kereste, hogy Jessicától „megszabaduljon”, ugyanis érezte, hogy egyáltalán nincs rá és az életére jó hatással.

Úgy tűnik azonban, hogy a szakítás nem volt tartós, vagy legalább is azóta Meghan mégis meggondolta magát, Jessica ugyanis egy Instastoryjában válaszolt arra a kérdésre, hogy mi is a helyzet most közte és az egykori színésznő között.

„Először és utoljára fogok erről beszélni. Meghan és én egy család vagyunk. Ő a legkedvesebb barátom, aki szó szerint minden egyes nap rákérdez, hogy hogy vagyok, mi van velem. Manapság egy hazugság 1 másodperc alatt elterjed az egész neten, az emberek pedig biztosak lesznek benne, hogy az igazat olvassák, pedig egyáltalán nem!”

Ezek szerint úgy tűnik, hogy az egyoki két BFF újra egymásra talált!

Még több

Sztárhírek