Ezt gondolja Jennifer Aniston és Brad Pitt az újrakezdésről

Nem értik a hisztit…

Ezt gondolja Jennifer Aniston és Brad Pitt az újrakezdésről

Ugye az megvan, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie szakítása óta a fél világ azt várja, hogy a színész újra összejöjjön Jennifer Anistonnal? Tavaly nagyon úgy tűnt, hogy kezdenek összemelegedni, és már nemcsak nyilvánosan, a díjátadókon ölelgették egymást, de Jen a szülinapi bulijára is meghívta egykori szerelmét, ahonnan Brad állítólag utolsóként távozott.

Hétvégén újabb eseményen szerepeltek együtt, igaz, csak virtuálisan. A közös produkciójuk olvasópróbáját ugyanis Zoomon keresztül tartották, amit ráadásul előben közvetítettek. Rajtuk kívül ott volt még többek között Julia Roberts, Matthew McConaughey és John Legend is, Morgan Freeman pedig felolvasta, hogy éppen mi történik az egyes jelenetekben. Az egyik konkrétan arról szólt, hogy Jen egy piros bikiniben jön ki a medencéből, miközben Brad után vágyakozik, és a következő hangzik el a szájából: „Szia, Brad. Tudod, hogy milyen cukinak tartottalak mindig. Szerintem nagyon szexi vagy. Idejössz hozzám?

A fanoknak ez a jelenet már csak olaj volt a tűzre, de vajon mit gondol a két sztár a helyzetről? A Us Weekly forrása szerint egyáltalán nem érezték magukat kellemetlenül, sőt, nagyon jól szórakoztak. „Jó viszonyban vannak, és mindketten beleegyeztek a szerepbe, amit alakítanak. Jó móka volt” – mondja a bennfentes. Viszont egyáltalán nem értik, hogy ennyi idő után hogy akarhatják a rajongók, hogy megint összejöjjenek: „nem értik a hisztit, ami azért alakult ki, hogy ők újra együtt legyenek. Ez nem egy fanfiction, ez a való élet. Jen nagyon jól érzi most magát a bőrében, Elégedett a munkájával és a magánéletével. Brad pedig épp Nicole Poturalskival randizik.”

Még több

Sztárhírek