Kim Kardashian csalódott Kanye Westben

A sztárpár házassága továbbra is romokban van.

Kim Kardashian csalódott Kanye Westben

Kim Kardashian és Kanye West házassága hónapok óta válságban van már. Az információk szerint már tavasszal nőtt köztük a feszültség, amikor a koronavírus miatt házi karanténba kényszerültek.  Nem sokkal később pedig az derült ki, hogy Kanye az ideje nagy részét már a családjától távol, a Wyomingban található tanyáján tölti.

Az igazi mélypont azonban kétségtelenül idén júliusban jött el, amikor is a rapper egy konkrét ámokfutást rendezett a Twitteren. Kanye különféle furcsa üzenetekben fenyegette meg nejét és anyósát, és azt állította, hogy már évek óta próbál elválni Kimtől.

Kim még ebben a nagyon kínos szituban is próbálta menteni a menthetőt, kiállt férje mellett és egy nyilatkozatot is kiadott, amiben felhívta mindenki figyelmét rá, hogy Kanye bipioláris személyiségzavarral küzd, ezért mindenkitől megértést és együttérzést vár.

Gondolhatnánk, hogy az elmúlt hetekben normalizálódott a pár kapcsolata, de a bennfentes infók szerint továbbra sincs rendben Kim házassága.

„Mélyen csalódott Kanyében és nagyon szomorú. Ez egy ördögi kör, amit Kimnek egy ideig sikerült kordában tartania” – nyilatkozta egy forrás a Us Weekly-nek. Kanye botrányos viselkedése mögött egyébként az áll, hogy a rapper nem szedi rendszeresen a gyógyszereit, de a nyilatkozó forrás szerint Kim ezen már meg sem lepődik.

„Kimet nem lepte meg, hogy Kanye nem tartotta be az előírt kezelést. Szerinte a férje állapotának romlásában nagy szerepe volt a koronavírus-járványnak és az azzal járó izolációnak. Az egyedüllét és az elszigetelődés nem tett jót Kanye mentális állapotának!”

Ez azért nem lehet könnyű Kim Kardashiannek… Kíváncsiak vagyunk, meddig tudja még elviselni férje viselkedését.

Még több

Sztárhírek