Lili Reinhart mindenkit magára haragított

Sokan reagáltak arra, amit Twitteren írt.

Lili Reinhart mindenkit magára haragított

Az utóbbi hetekben már megint az egész világot lázban tartja a kérdés: vajon összejön-e még egymással valaha Jennifer Aniston és Brad Pitt? A fanok azért pörögtek be megint, mert a két sztár nemrég közösen vett részt egy online felolvasáson, ráadásul egyesek szerint még flörtöltek is egymással.

A Riverdale sztárja, Lili Reinhart ezen eléggé kiakadt, nem tetszett neki, hogy a netezők ilyen szinten beleszólnak mások magánéletébe. Felháborodása azért volt ennyire intenzív, mert korábban az ő szerelmi életébe is belebeszéltek, mindenki azt akarta, jöjjön újra össze exével, Cole Sprouse-zal.

„Népszerűtlen vélemény: magukra hagyhatnánk Jennifert és Bradet? Hagyjátok abba minden mozdulatuk és arckifejezésük elemzését, valahányszor valamiben mindketten részt vesznek. Hadd éljék az életüket békében” – írta Lili Twitteren.


Követői közül nem mindenkinek tetszett, amit írt, sokan úgy gondolták, Brad és Jennifer világsztárok, akik sokmilliókat keresnek, ezért el kell tűrniük, amit a neten írnak róluk. Mások még komolyabb személyeskedésbe mentek át.

„Népszerűtlen vélemény: ők celebek, akik önként jelentkeztek erre az életre, megtehetik, hogy nem olvasnak róla. Körülbelül mindenki ölni tudna azokért a privilégiumokért, amik nekik vannak. Ennél vannak sokkal fontosabb dolgok a világon, Lili!” – válaszolta valaki.

„Népszerűtlen vélemény: írjuk le Brad Pittet, amiért kiskorú lánnyal randizott 26 évesen, ne hozzuk össze Jenniferrel, mert megcsalta őt, amikor még együtt voltak” – írta egy másik felhasználó.

Szerinted kinek van igaza?

Még több

Sztárhírek