Megvan, ki játssza a főszerepet a Marvel legújabb sorozatában!

Megtaláltuk a legújabb kedvenced!

Megvan, ki játssza a főszerepet a Marvel legújabb sorozatában!

Eddig, ha sorozatokról volt szó, a Marvel a már meglévő kedvenceidet szerepeltető produkciókkal foglalkozott: az első sori, amit egyáltalán elkezdtek forgatni, az a Sólyom és a Tél katonája volt, amit 2020 végén, vagy jövőre már csekkolhatsz is a Disney+-on. De Loki önálló szériájának is megkezdődtek a munkálatai, ahogy a WandaVízió-sorozaté is.

Az új hősöket pedig egyelőre csak filmekben kezdték bemutatni: ha minden jól megy, hamarosan láthatod Az Örökkévalókat, 2021 elején pedig a Shang-Chit is. Ám most végre kaptunk némi infót a Marvel egy vadiúj szuperhősre koncentráló sorozatról is!

A She-Hulkazaz Amazon című sorozat Jennifer Waltersről, Bruce Banner unokahúgáról szól, aki egy súlyos baleset következtében vérátömlesztéssel megkapja Bruce-tól Hulk erejét (ugye, milyen epikus?). A tudóssal ellentétben azonban Jennifer képes az átváltozáskor megtartani a személyisége nagy részét, illetve intellektuális és érzelmi kontrollt gyakorolni a zöld énje felett.

Ennek az elképesztően badass női karakternek a szerepére találták most meg a lehető legtökéletesebb színésznőt: a produkció címszerepét a Sötét árvákból ismert Tatiana Maslany alakítja majd. Tatiana tehetsége pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen a Sötét árvákban konkrétan 9 különböző karaktert kellett megformálnia, amit még James McAvoy is megirigyelne. A választásnak az eredeti Hulkot alakító Mark Ruffalo is nagyon örült, Twitteren köszöntötte Tatianát a Marvel-családban:

Plusz a sorinak már a rendezője is megvan, sőt az írója/showrunnere is. Előbbi Kat Coiro lesz, aki olyan sorozatoknak volt a direktora, mint a Halott vagy vagy a Brooklyn 99: Nem százas körzet, és most készítette el az első nagyjátékfilmjét (Marry Me) J.Lo-val a főszerepben. A forgatókönyvért pedig a Rick és Morty-n edződött Jessica Gao fog felelni – ezek alapján pedig elég valószínű, hogy nemcsak izgi, hanem szupervicces is lesz az Amazon.

Még több

Sztárhírek