Miley Cyrus pikáns részleteket árult el a házasságáról

A sorok Liam Hemsworth-ről szólnának?

Miley Cyrus pikáns részleteket árult el a házasságáról

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 10 évig alkottak egy párt, és bár többször is szakítottak, végül még össze is házasodtak. Aztán persze a házasság sem tartott sokáig, hiszen alig egy év után már el is váltak, azóta pedig – ELVILEG – végleg szakítottak.

Egy ilyen hosszú kapcsolatot azonban nem lehet fél perc alatt kiheverni, Miley pedig művész létére logikusan a dalain keresztül próbálja feldolgozni élete első igazi szerelmi sztoriját. A legújabb albumán lévő számában – Win Some, Lose Some – viszont elég pikáns és kínos dolgokat kotyog ki az énekesnő, amik szinte biztos, hogy Liamről szólnak.

„A tegnap este volt a szög a koporsónknak, az Úr tudja, hogy már halottak vagyunk. Visszanézek, és az emlékek megrohamoznak, hihetetlen, hogy újra megtettük. Nem számoltam, hányszor játszottam meg, Istennek köszönöm a gondolatokat a fejemben!”

Ezek szerint Miley nem egyszer csak megjátszotta szex közben, hogy Liam a csúcsra juttatja? Ezekből a sorokból eléggé úgy fest, hogy igen. A dalból ráadásul további utalások is vannak a házasságukkal kapcsolatban:

„Te ismersz a legjobban, de te is tudsz a legdurvábban bántani, kedvesem. Talán a házasság csak figyelemelterelés volt!

Hát, ezek után csak annyit lehet mondani, hogy K-Í-N-O-S!

Még több

Sztárhírek